Britta van Aggele
Britta van Aggele TikTok 25 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok is compleet obsessed met de home-collectie van Primark en wij snappen wel waarom

Niet alleen wij hebben zin in een nieuw seizoen. Primark lanceerde deze maand namelijk een hele nieuwe home-collectie en daar word je direct blij van. De collectie bestaat namelijk uit de meest prachtige producten – waaronder een hele servies-set – die iedereen direct in een lente-sfeer brengt. Niet zo gek dus dat TikTok compleet obsessed is met deze nieuwe collectie.

Het lijkt net duur design-servies!!

Home-collectie Primark

Hou jij net zoveel van home-accessoires als van kleding? Dan ben je bij Primark aan het juiste adres. Zij hebben namelijk deze maand een nieuwe home-collectie uitgebracht. En deze items zien er niet alleen zo mooi uit dat je ze direct in je mandje wilt leggen, maar de prijst zorgt ervoor dat je ze ook daadwerkelijk wilt afrekeningen.

Deze collectie vol kleurrijk servies, vrolijke vazen, beddengoed en andere hebbedingen ligt nog maar net in de Primark-winkels, maar zorgt nu al voor veel commotie op TikTok. Gebruikers delen namelijk massaal video’s van het aanbod en vertellen wat ze precies gekocht hebben. Ook wij moeten eerlijk zijn: wij willen alles hebben. Maar snel een bezoekje aan Primark brengen.

@emmanoodlee

Me 🤝 Tottenham Court Road primark 🫶🏼 New in Primark Home #primark #primarkhome

♬ original sound – Emmanoodle

@mr.harry.white

so much good stuff in primark home right now! #asmr #primarkhome #whatsnew #shopping #funkyhomedecor

♬ original sound – mr.harry.white

@rowalr

PRIMARK fave home finds 💘✨☁️🍯🧺🧸🛍 #foryou #fyp #primarkhaul #primarkfinds #primarknederland #primarkhome #shopping #trending

♬ original sound – 🫠

Reacties

De nieuwe home-collectie van Primark bestaat uit zoveel leuke items dat we bijna niet meer weten waar we moeten beginnen. Gelukkig laten TikTok-gebruikers zien wat hun favoriete items zijn en volgers reageren massaal. Zo schrijft een volger: “Als Penneys er niet snel vandoor gaat met dezelfde voorraad, zal ik huilen want heilige god, ik heb alles nodig 🥲”

Andere volgers schrijven: “Ben nu letterlijk op weg ernaar toe”, “Primark beddengoed is geweldig, het voelt goed en knus aan en het is schattig”, “Omg ik heb deze borden nodig!! ik kan ze nergens vinden!!!” en “Ofc moeten ze met al deze leuke dingen naar buiten komen als ik geld wil besparen 😭.”

Wat vind jij van de nieuwe home-collectie van Primark?