Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 24 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Nielson voor het eerst openhartig over vreemdgaan en zijn relatiestatus: ‘het is gewoon klote’

Niemand minder dan roddelqueen Yvonne Coldewijer deelde eind vorig jaar foto’s op haar Instagram waarop zanger Nielson met een andere vrouw te zien was. Uit de foto’s kwam naar voren dat Nielson was vreemgegaan met een fan terwijl hij is getrouwd. De zanger zelf is open en eerlijk over de situatie: ”Ik loop er niet van weg, ik ga het ownen. Ik ga er ook niet allemaal doekjes omheen winden.” Hoe het zit tussen Nielson en zijn vrouw was de afgelopen tijd een groot raadsel. Donderdag praatte hij voor het eerst openhartig over de situatie.

Nog steeds samen?

Nielson doet zijn verhaal aan RTL Boulevard. In het interview komt ook zijn nieuwe single ‘Moeilijk’ naar voren, waarop de vraag volgt of de afgelopen periode moeilijk voor hem was. ”De afgelopen maanden was mijn leven erg ingewikkeld”, vertelt hij in het interview. ”Ik heb het gewoon flink verkloot en zit nu in een situatie waarvoor ik verantwoordelijkheid probeer te nemen. Gelukkig heb ik een vrouw die me heel goed kent en mij de gelegenheid geeft om die verantwoordelijkheid te nemen.”

Uit het gesprek blijkt dat het koppel nog steeds samen is en dat ze een weg proberen te vinden in deze moeilijke situatie. “Ik heb iemand waarvan ik heel veel hou heel erg pijn gedaan, dat is natuurlijk niet mijn intentie. Ik ben getrouwd, dus de focus ligt natuurlijk gewoon op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde, dus we gaan samen uitzoeken hoe we eruit kunnen komen”, zegt Nielson.

Een shock voor Nielson zijn vrouw

Dat de zanger spijt heeft van zijn daden is wel duidelijk. Als hij de vraag krijgt, of het een shock was voor hem toen het nieuws naar buiten kwam, antwoordde hij: ”Het was een grotere shock voor mijn vrouw dan voor mij natuurlijk, want zij wist het niet. Het is gewoon klote en ik ben uiteindelijk ook een mens die een enorme fout heeft gemaakt.”

Zin in 5 mei! Deze drie toffe zangeressen zijn de nieuwe ambassadeurs van de vrijheid