Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 7 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Topmodel Taylor Hill gaat voor ultra kort kapsel, fans weten niet wat ze zien

Als je denkt aan topmodellen, denk je ook aan volumineuze kapsels, gezonde lokken en áltijd mooi bijgewerkte highlights of kleurspoelingen. Dat modellen ook nog wel eens de urgentie voelen om alles af te knippen – dat is ook zo het geval bij Taylor Hill. Het Amerikaanse model werd bekend door haar deelname aan de Victoria’s Secret shows en ze gaat nu voor een hele andere look.

Topmodel Taylor Hill knipt lange lokken af, fans weten niet wat ze zien

Veel fans van het model dachten dat ze een grap uithaalde, na het tonen van haar nieuwe kapsel. Maar nee, Taylor is zelf héél blij met haar nieuwe coupe en vertelt op TikTok dat ze dit eigenlijk al jaren wil doen. Tijdens de pandemie begon ze met een bob, wat nog een soort van de veilige keuze is als je wil beginnen met kort haar. Maar nu was het dan toch echt tijd voor iets nieuws.

Ook vertelt ze: toen ze ten huwelijk gevraagd werd wilde ze wel met lang haar op haar trouwfoto’s staan omdat ze niet zeker wist of ze haar nieuwe gewenste kapsel zou kunnen stylen. Naar nu is de bruiloft voorbij en wilde ze eigenlijk meteen haar oude ‘zelf’ achterlaten, dus nu gaat ze voor een iets langere pixie cut.

@taylor_hill

Why I cut my hair…🥰✨ #grwm

♬ original sound – Taylor

@taylor_hill

✨Pink✨ carpet ready! 💕 @Victoria’s Secret

♬ original sound – vibey music 🎶 🕺 🪩

Jer, is that you?

Ze zegt het zelf al in haar video, het is vrij controversieel. Natuurlijk, het is ‘maar haar’, maar mensen hebben wel een mening en al helemaal als je een bekend topmodel bent. Ook vergelijken heel veel mensen op TikTok haar nu met een bekende acteur, namelijk met Gavin Casalegno uit The Summer I Turned Pretty. Hij speelt de knappe Jeremiah en ‘t is dus geen belediging, maar wel opvallend. En we zien het zelf ook wel een beetje. Jij ook?! Ja he.

Geen tickets voor Taylor Swift weten te bemachtigen? Dit kan je ook doen met je gespaarde geld