Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 10 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk! Het tweede deel van You seizoen 4 staat op Netflix

Toen we wisten dat het eerste deel van onze favo Netflix-serie You op 9 februari online kwam, hebben wij meteen onze agenda geblokt. Aflevering na aflevering keken we hoe Joe dit keer niet zelf de stalker was, maar gestalkt werd en dat was zeker spannend. We hebben er een maand op moeten wachten maar sinds gister staat deel twee van seizoen vier gelukkig ook online.

Hello you.

Recap

Grote kans dat de cliffhanger van het eerste deel nog in je geheugen gegrift staat, maar we zullen je toch nog even opfrissen. In het eerste deel van You seizoen vier is Joe naar Londen verhuisd. Dit deed hij met de gedachte om zijn grote liefde Marienne terug te vinden, maar toen Joe erachter kwam dat zij bang voor hem was heeft hij haar uit zijn gedachte gezet. Hij nam een nieuwe identiteit aan als professor Jonathan Moore en werd bevriend met rijkelui uit London. Al snel kreeg hij vreemde appjes, stierven er mensen om hem heen en wist hij dat één van deze mensen zijn verleden kende.

Cliffhanger

Als Joe er in de laatste aflevering van het eerste deel achter komt dat Rhys de ‘Eat the Rich Killer’ is, loopt de spanning pas echt hoog op. Joe wordt door hem opgesloten in een brandende kelder en weet met behulp van Kate nog net aan te ontsnappen. Later in de aflevering kijkt Joe verbazingwekkend naar de tv om te zien hoe Rhys aankondigt zich kandidaat te stellen als burgemeester. Dan is het de vraag of Joe hem op tijd weet te ontmaskeren en hoeveel doden gaan er nog vallen in die strijd?

Eind februari gaf Netflix de trailer van het tweede deel al vrij. Daarin is te zien hoe Joe de confrontatie met Rhys aangaat, maar vooral de terugkeer van ‘de ‘overleden’ Love Quinn roept veel vragen op. Dus pak de popcorn erbij want tijdens het kijken van het tweede deel zit je ook weer op het puntje van je stoel.

You-acteur Penn Badgley beschuldigt Netflix van romantiseren seriemoordenaars