Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fan van Emily In Paris? Dit kun je verwachten van seizoen 3

Het leven van Emily in Parijs is er eentje waar vele jonge vrouwen van dromen. Wonen in een mooie stad, het hebben van een knappe buurman én een goede carrière. Niet zo gek dus dat de serie wereldwijd al miljoenen keren bekeken is. Gelukkig komt de serie met een nieuw seizoen maar tot op heden waren er nog geen details bekend gemaakt. Tot nu!

Deze delen we graag met jullie.

Emily in Paris seizoen 3

De cast van Emily in Paris verscheen op 10 april op PaleyFest, een evenement voor fans van televisieprogramma’s. Daar verklappen de acteurs uit de serie (o.a. Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat en Lucien Laviscount) dat Lucien (ALFIE DUS!) een grotere rol krijgt in het derde seizoen. En dat vinden wij héél erg leuk, want de knappe Brit viel goed in de smaak bij het grote publiek én bij ons. Alfie krijgt een grotere rol en wij hopen dat dit betekent dat Emily kiest voor deze aantrekkelijke man. Of zien we haar toch liever samen met Gabriel..? Pfffff. Lucien weet het wel: hij kiest voor Gabriel. WHUT?

Nog meer theorieën

Anyway, Alfie stapt dus uit zijn bijrol en we kunnen niet wachten tot we zien wat dit te betekenen heeft. Eerder schreven we al over de 5 meest aannemelijke theorieën over het derde seizoen, echter zullen we nog een tijdje moeten wachten tot we écht weten hoe het leven van Emily eruit gaat zien.

Wat gebeurde er ook al weer in seizoen 2?

Emily is inmiddels al een tijdje en Parijs en ze heeft al veel meegemaakt. Denk aan de liefdesdriehoek tussen Gabriel en Camille en Emily zelfs maar ook haar moeizame band met Savoir-eigenaresse Sylvie en haar Franse collega’s. Ook ontmoet Emily de Britste Alfie tijdens haar Franse lessen. Die ietwat sarcastische persoonlijkheid staat haar eerst ontzettend tegen, maar na verloop van tijd begint ze toch op te warmen voor deze charmante man en ook Alfie ziet haar wel zitten. Sylvie stapt op bij Savoir om haar eigen marketingbureau te beginnen en ze vraagt aan Emily om bij haar te komen werken. Wat doet ze? Gaat ze terug naar Amerika of blijft ze toch in Parijs?

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Emily in Paris seizoen 2