Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat doet Viktor Verhulst op de Instagram Story van Miley Cyrus?

De 28-jarige Viktor Verhulst komt uit een bekende familie, maar hij is zelf goed bezig om naam te maken in de entertainmentwereld. Zo presenteert hij Love Island, is hij te zien in een realityprogramma met zijn familie genaamd De Verhulstjes én hij is ook nog eens dj. Dat draaien doet hij samen met een vriend. Hij mixt voornamelijk bestaande nummers en het liefst de tunes die op het moment een beetje (boel) viral gaan. Denk maar aan het nummer Flowers van Miley Cyrus. Je kunt geen app openen of je hoort ‘t nummer wel voorbij komen. Nou, Vik heeft zijn eigen versie van dit nummer gedraaid en dat is uiteindelijk zelfs bij Miley terechtgekomen.

Viktor Verhulst draait Flowers van Miley Cyrus

Viktor vormt samen met Kobe Ilsen een dj-duo genaamd Viktor & Kobe. Ze worden regelmatig ingehuurd om te draaien op feesten en dan zorgen ze natuurlijk voor de nieuwste muziek. Ze hebben het nummer Flowers van Miley Cyrus gemixt en gedraaid op een feest. Het trok zelfs de aandacht van Miley zelf, want de zangeres deelde de beelden op haar eigen Instagram Story.

De beelden zijn inmiddels al weer weg (die verrekte 24-uurs-limiet ook) maar Viktor heeft wél nog laten weten wat hij van dit hele gebeuren vindt: “Ik werd wakker en had heel wat berichtjes gekregen van mensen die zeiden dat Miley Cyrus ons op haar Stories heeft gezet. Maar meer dan dat was het niet hoor”, vertelt hij in Play Café op Play 4.

De Verhulstjes

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes is inmiddels al een tijdje te zien op Videoland. Dit keer zien we een mix tussen België en Zuid-Frankrijk, waar de familie in de vakantieperiode woont. Hondje Marcel is er helaas niet meer bij – die overleed vorig jaar na lang ziek te zijn geweest. Een grote shock voor de familie, vooral voor Ellen. Hij zorgde namelijk dag en nacht voor Marcel, die toch wel aanvoelde als haar eigen kindje.

Eindelijk! Er is nu een manier om anoniem naar iemands Instagram Story te kijken