Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 8 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes is vanaf vandaag te zien!

Ze zijn razend populair in België maar ook in Nederland.. de familie Verhulst. Gert, Ellen, Marie en Viktor zorgen voor heel wat entertainment en we zijn dan ook blij dat vanaf vandaag (wel pas vanaf 21.00 uur) het vierde seizoen van De Verhulstjes op Videoland te zien is.

De Verhulstjes vanaf vandaag weer te zien

De familie gaat weer lekker op vakantie naar het zonnige Zuid-Frankrijk, waar ze een prachtig huis hebben. Dat gaat natuurlijk gepaard met het nodige geruzie, maar vooral gelach en grappige opmerkingen van Gert en zoon Viktor. Toch zullen ze dit seizoen niet alleen in Frankijk zitten, we zien veel meer. Een beetje een mixje dit keer. Helaas zal Marcel er niet meer bij zijn, die overleed vorig jaar.

Via TikTok liet Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, samen met zijn familie weten dat ze binnenkort weer op de buis verschijnen met een nieuw seizoen van De Verhulstjes. “Wij hebben groot nieuws.” Het is aan Ellen, de vrouw van Gert Verhulst en de stiefmoeder van Viktor en Marie, om dit grote nieuws bekend te maken. We wisten dus al even dat het er aan zat te komen, maar vanaf vanavond kan je dus lekker gaan bingen.

OMG! Viktor Verhulst van Love Island krijgt zijn eigen reality-programma