Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 8 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws: Wednesday krijgt een tweede seizoen op Netflix!

Fijn nieuws op de zondagochtend: Wednesday, de Netflix-serie die wereldwijd het ene succes na het andere scoort, keert terug. Details over het tweede seizoen worden later bekendgemaakt. Eerder gingen er geruchten dat de serie van de streamingsdienst zou verdwijnen, maar daar blijkt gelukkig niks van waar te zijn.

Wednesday krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van Wednesday brak alle records en werd zo een van de meest succesvolle series op Netflix ooit. Zo staat de serie op #2 van de meest populaire TV series met 1.237 biljoen kijkuren in de eerste 28 dagen. Meer dan 182 miljoen huishoudens hebben de serie gekeken sinds de release en ook op TikTok is het razend populair. Denk maar aan de dans van Wednesday op het bal.. iconic. Ook de looks van Wednesday worden nagemaakt, zoals dit opgestoken kapsel.

“It’s been incredible to create a show that has connected with people across the world. Thrilled to continue Wednesday’s tortuous journey into season two. We can’t wait to dive head first into another season and explore the kooky spooky world of Nevermore. Just need to make sure Wednesday hasn’t emptied the pool first”, aldus makers, uitvoerende producenten en showrunners Alfred Gough en Miles Millar.

Over de serie Wednesday

Heb je het gemist? Kunnen we ons bijna niet voorstellen, maar we geven je toch een kleine recap. In Wednesday volgen we de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Waarom je vandaag nog de nummer 1 Netflix-serie ‘Wednesday’ wil bingen