Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 7 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil jij een mooie glow? Dan zijn dit de vitamine C serums die je wilt scoren

Vitamine C heeft het allemaal: het is een super krachtige antioxidant, het kan veroudering tegengaan en het vermindert pigmentatie. Daarnaast is het de holy grail als je een glowy huid wilt. Daarom hebben we voor jou de vijf beste vitamine C Serums op een rij gezet, zodat jij weet wat je wilt smeren.

De beste vitamine C serums

Wordt je overspoeld door alle opties en zie je door de bomen het bos niet meer? We got your back. Dit zijn de vitamine C serums waarin je wilt investeren.

vitamine c serum

1. La Roche Posay Pure Vitamin C Serum €44,45

Heb je een gevoelige huid? Dan wil je deze topper zeker eens proberen. Vitamine C kan namelijk irritaties geven wanneer je hier snel last van hebt, maar deze is speciaal zo geformuleerd dat dit niet gebeurt. Daarnaast doet de geur ons een beetje aan Zwitsal denken.. Yummy!

2. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum €44,81

Dit serum is speciaal voor de huid rondom de ogen. Vitamine C vermindert namelijk donkere kringen en dat kan goed van pas komen na een korte nacht. Daarnaast vermindert het fijne lijntjes op lange termijn.

vitamine c serum

3. Clinique Fresh Pressed Vitamine C Serum €76,95

Vitamine C kan snel oxideren en zijn werking verliezen door het contact met zuurstof. Daar heeft Clinique iets op bedacht: daily boosters die je dagelijks activeert zodat de vitamine C zijn kracht niet verliest. Eén tubetje bevat genoeg serum voor een week. De hele set bevat vier flacons.

4. Honest Beauty Vitamine C Radiance Serum €36,04

Als je een glowy huid wilt, dan is dit wat je zoekt. Het serum van het clean beauty merk Honest Beauty bevat niet alleen vitamine C, maar ook hyaluronzuur voor extra hydratatie.

vitamine c serum

5. Charlotte Tilbury Magic Serum Crystal Elixir €72

Het nieuwe serum van Charlotte Tilbury is een aanvulling op de bekende Magic Cream. Vitamine C wordt gemixt met flinke dosis andere hydraterende ingrediënten waardoor ze samen voor een supermooie stralende huid zorgen. Dit wil je!

Lees ook:

Reageer op artikel:
Wil jij een mooie glow? Dan zijn dit de vitamine C serums die je wilt scoren
Sluiten