Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 21 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze vrouwen doen mee aan Are You The One? The Perfect Match!

Op 30 augustus werd bekendgemaakt dat een van de meest populaire datingprogramma’s van MTV ‘Are You The One’ naar Nederland komt. Kaj Gorgels is de presentator van het programma. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan op zoek naar de perfecte match en hopen naar huis te gaan met 200.000 euro, maar ook de ware liefde te vinden.

Deze tien vrijgezelle vrouwen doen mee aan ‘Are You The One?’ De Perfecte Match.

Yasmin

De stoere en sportieve 32-jarige Yasmin is groot fan van vechtsport, houdt van dansen en staat graag op haar snowboard. Ze is op zoek naar een man waar ze haar passies mee kan delen, iemand met veel humor en die haar genoeg tegengas kan bieden.

Mark Engelen / Videoland

Floor

De 31-jarige Floor is een echt gezelligheidsdier en is niet op haar mondje gevallen. “Work hard play hard” is op haar lijf geschreven. Ze is op zoek naar een ambitieuze man, maar ook een lange, zelfverzekerde man die haar behandeld als een prinses. Ze houdt niet van mannen die geen moeite voor haar doen.

Mark Engelen / Videoland

Rabia

De 29-jarige beauty Rabia weet precies wat ze wil en wat ze waard is. Ze werkt als producer, maar haar droom is om een eigen fashionlijn te hebben. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Mark Engelen / Videoland

Shanice

De 24-jarige Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Ze werkt als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen en is behulpzaam. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Shanice houdt niet van jaloerse mannen en knapt af van mannen die kleiner zijn dan zij.

Mark Engelen / Videoland

Maartje

De altijd vrolijke Maartje is 25 jaar en helemaal klaar voor dit avontuur om op zoek te gaan naar een maatje met wie ze haar hele leven kan delen. Naast haar lieve kant heeft ze ook een pittige kant, ze is dan ook zeker niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is iemand waarmee ze kan lachen heel belangrijk.

Mark Engelen / Videoland

Damiët

De 26-jarige Rotterdamse Damiët heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar sociale skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde en slimme mannen en wilt een man die lief voor haar is. Damiët heeft een hekel aan een arrogante man met teveel ego.

Mark Engelen / Videoland

Irene

De 24-jarige ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Irene is op zoek naar een ambitieuze sportieve man die ook wel van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connecties aan te gaan.

Mark Engelen / Videoland

Michèle

De energieke en creatieve Michèle is 24 jaar en heeft een onwijs vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is dan ook regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid staat bij Michèle op nummer één en dit is dan ook heel belangrijk in een relatie voor haar. Ze is op zoek naar een zorgzame man waar ze uren mee kan lachen en samen de wereld mee kan ontdekken.

Mark Engelen / Videoland

Faby

De 21-jarige Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke, positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle Latina en ondernemende dame. Naast dat ze rechten heeft gestudeerd is ze ook DJ en Latin zangeres. e is op zoek naar een langere, afgetrainde man die zorgzaam, zelfverzekerd en ambitieus is zoals zij. Faby knapt af of arrogante types en té ijdele mannen.

Mark Engelen / Videoland

Dividivi

De spontane en echte dierenvriend Dividivi is 24 jaar en niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en teveel opscheppen.

Mark Engelen / Videoland

Vanaf 15 oktober is de Nederlandse versie van ‘Are You The One?’ The Perfect Match te zien op Videoland.

Channah en Quentin van Temptation Island krijgen een eigen realityserie