Leigh van der Poorten
Leigh van der Poorten Gezondheid 4 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Waarom water het ingredient is om je seksleven enorm te verbeteren

Water is belangrijk voor je lichaam. Zonder water zullen we slechts vier dagen overleven. Naast dat voldoende water ervoor zorgt dat de afvalstoffen uit je lichaam zullen verdwijnen, is het ook goed voor je hart. Moeite met genoeg water drinken? Begin er wel aan, naast dat het goed voor je is, zal het ook je seksleven verbeteren.

Goed voor je huid

Genoeg water drinken is goed voor je huid. Met een flawless skin kun jij de wereld aan. Ook je lover zal dit merken en hij zal wild worden van je sexappeal.

Energie

Drink je genoeg water? Dan heb je alle energie van de wereld. Je hart heeft genoeg energie om het bloed effectief te laten rond pompen. Resultaat: je bent gefocust en kunt beter nadenken. En het langer volhouden in bed.

Je wordt er blij van

Wanneer je lichaam gezond is, zit je ook beter in je vel. Je zult je vanzelf happy voelen. Een avondje tussen de lakens met je lover? Graag. Je voelt je namelijk goed en daardoor kom je veel eerder in de mood.

Je bent beweeglijk

Wanneer je voldoende water drinkt, zul je dit ook merken aan je spieren en gewrichten. Last van kramp? Hell no. Daarnaast helpt de hoeveelheid aan water in je lichaam, je gewrichten te smeren. Onmogelijke standjes, zijn opeens minder onmogelijk.

Je voelt je fit

Genoeg water drinken zal je stofwisseling versnellen. Daarnaast laat het je ook voller voelen, zodat je goed op gewicht kunt blijven. Je voelt je zelfverzekerd en fit, want tja, je hoeft je écht nergens voor te schamen. Je bent prachtig.

Je bent om op te eten

Door genoeg water zal je ook niet uitdrogen. Je lippen zullen vol en kisseable zijn. Daar zegt hij écht geen nee tegen.

Je straalt

Water is goed voor je haar, voor de kleur in je gezicht en voor je huid. Je straalt van oor tot oor. Je bent prachtig, je bent niet te weerstaan. Het zal jou en je lover helpen naar een fantastische romance. Waar wacht je nog op!?

LEES OOK: Waarom naakt slapen je gelukkiger maakt en meer sex gaat opleveren