Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 28 mrt 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 13

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 13 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 13

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Pas op je tellen deze week. Let op als je jouw grens bereikt en ga er niet overheen, daar krijg je spijt van. Natuurlijk word je altijd op je vingers getikt als je net zin hebt om eens gek te doen. Maar misschien is dat maar goed ook.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Jij bent deze week in een overmoedige bui. Je hebt echt zin om gek te doen en risico’s te nemen. Maak het niet te gek. Je brengt geheid jezelf en anderen in gevaar. Gek doen is in orde maar onnodige risico’s nemen niet!

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Laat je deze week niet van je plannen afbrengen, je plannen zijn goed. Maak van bedreigingen nieuwe kansen door open te staan voor veranderingen. Een flexibele houding is nu essentieel. Bedenk wat jij en je plannen waard zijn, dat is echt niet niks.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij volgt een nieuwe weg om jouw doelen te bereiken. Op het werk zal zich dat deze week voor het eerst manifesteren. Men kan echt niets anders meer dan jouw vakbekwaamheid accepteren en waarderen. Een ommezwaai waar je trots op kunt zijn.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Jij hebt je zaakjes deze week zo goed georganiseerd dat alles als vanzelf loopt. Je hoeft zelf niets meer te doen. Er kan en zal dan ook niets mislopen. Je staat zelf verbaasd, dat het zo makkelijk gaat. Iets om te onthouden voor de volgende keer.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Probeer tijd voor jezelf te regelen, die heb je absoluut nodig om over de jongste gebeurtenissen na te denken. Je loopt de kans jezelf voorbij te rennen. Alle gunstige ontwikkelingen van de afgelopen tijd kunnen dan verloren gaan.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Jij kunt geen problemen oplossen door ze simpelweg te negeren. Je zult er actief mee aan de slag moeten gaan. Vraag daarbij eventueel professionele hulp, dat is echt geen schande. Je zult het ook dan uiteindelijk allemaal zelf moeten doen.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je bent erg onconventioneel. Doe de dingen dan ook op jouw eigen manier en eis geen goedkeuring van je omgeving. Pas dan kun jij je op en top gelukkig voelen. Maak je geen zorgen, je omgeving went er wel aan en zal je erom waarderen.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Je relatie heeft ook onderhoud nodig! Ook het gevoelsleven moet gepoetst worden, net als het tafelzilver. Jouw partner zal je dankbaar zijn voor een paar romantische uurtjes, dus laat je maar eens van je beste opgepoetste kant zien.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Er zijn verrassende dingen op komst, vooral in de liefde. Een persoon, die je al lang kent, speelt een grote rol in deze. Jij zult je afvragen waarom dit niet eerder kon. Je zat er met je neus al die tijd al bovenop en je zag het maar niet.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Jij kunt met succes één van je gestelde doelen bereiken deze week. Het zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Je kunt heel wat protest verwachten. Maar uiteindelijk is dat slechts nog meer reden om trots te zijn op het mooie resultaat.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Je voelt je afgeleefd. Je hebt veel te weinig tijd voor jezelf. Daar moet je deze week nog wat aan doen. Sta fris in het leven. Dan kijk je overal weer anders tegenaan. En dan zal er ook op het gebied van de liefde weer van alles gebeuren.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO