Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Whuuuuut: bloeit er iets op tussen Tony Junior en Didi Shanna?

Altijd interessant, dat liefdesleven van bekend Nederland. Radio-DJ Bram Krikke en influencer Didi Shanna maakten een tijd geleden bekend uit elkaar te gaan nadat ze beiden de ‘vonk’ niet meer voelden. Bram is inmiddels weer happy in love met model Robin Hölzken en ook Didi had de liefde weer gevonden met TikTokker Tijn. Toch lijkt het erop dat ze weer single is én het heel gezellig heeft met een oude bekende..

👀👀👀

Tony Junior en Didi Shanna

Tony was de eerste bekende mannelijke Bachelor van Nederland en zijn seizoen liep voor hem niet zo goed af. Hij koos voor de knappe Julia maar deze relatie hield geen stand en ook ontstond er tijdens de reünie van de show veel drama, omdat Tony toch met andere deelnemers afgesproken zou hebben. Hij besloot om een tijdje vrijgezel te zijn maar toch lijkt het erop dat hij het nu erg gezellig heeft met Didi Shanna. Op het roddelaccount @reality.fbi is te zien dat beiden op dezelfde (?!) motor zitten en ook plaatsen ze allebei een foto van dit moment. Ze taggen elkaar niet.. maar het zou natuurlijk zo maar kunnen dat ze die foto’s zelf gemaakt hebben. En be honest: passen deze twee niet erg goed bij elkaar? Vinden wij van wel.

Oordeel zelf:

didi shanna tony
Bron: @reality.fbi

DogTok

Didi en Bram maakten in december bekend ieder hun eigen weg te gaan en het lijken allebei weer gelukkig. Didi is momenteel groot op Instagram maar vooral op TikTok, waar ze vaak video’s maakt samen met haar hondjes Peppie en Piertje.

@didishanna

Wat rijmt er op piertje

♬ origineel geluid – Didishanna

Heeft Tony nog een introductie nodig? Nee toch?

Verdrietig nieuws: Bram Krikke en Didi Shanna zijn uit elkaar na relatie van 3 jaar