Metro
Metro Sterrenbeelden 9 mei 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 19

We hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 19 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 19

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Je gedraagt je deze week stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren stel je dan minder gespannen op. Stel je open en kwetsbaar op. Toon je interesse in je geliefde, ga een goed gesprek aan. Aan je partner zal het niet liggen.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Deze week kun je een financiële meevaller verwachten. Een promotie met loonsverhoging of je haalt een top opdracht binnen. Of misschien nog iets anders. Maar je moet er wel voor werken, het komt je niet aanwaaien. Je wint dus niet de staatsloterij.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Jij voelt je deze week onzeker. Om dit te verbloemen probeer je juist extra zeker over te komen. Dat is een logische en veel voorkomende reactie, maar deze reactie kan gemakkelijk leiden tot hardheid en botheid. Pas op dat dat bij jou niet gebeurt.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Jij krijgt deze week veel liefde van je geliefden, zonder dat jij er voor je gevoel iets bijzonders voor hoeft te doen. Natuurlijk heb je het wel aan jouw eigen zorgzame gedrag te danken. Toch leuk dat je beloond wordt, geniet er maar lekker van.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Je hebt de afgelopen tijd veel bereikt en het einde is nog niet in zicht. Dat heb je wel helemaal aan jezelf te danken. Het zijn jouw energie en inzicht geweest die je zo ver hebben gebracht. Ga zo door en maak gebruik van komende groeimogelijkheden.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Deze week ben jij erg vervelend. Elk woord wordt door jou op de weegschaal gelegd en als het kan verkeerd uitgelegd. Dat schept natuurlijk geen plezierig sfeertje. Denk eens aan de consequenties van je gedrag. Misschien kun je dan veranderen.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Deze week kom jij tot verrassend nieuwe inzichten. Je belandt in een situatie, waar je jouw eigen conclusies uit trekt. Deze inzichten zullen je leven definitief veranderen. Hoe? Je zult bewuster in het leven staan en dat kan nooit kwaad.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Soms is het verstandig om op te geven. Of het nou gaat om je werk, een studie, een vriendschap of zelfs je relatie. Sommige zaken hebben geen bestaansrecht. Opnieuw beginnen kan moeilijk zijn, maar het pakt op de langere termijn echt beter uit.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

In je dagelijkse werkzaamheden word jij deze week in een slecht daglicht geplaatst. Laat dat niet over je heen gaan. Zeg degene die verantwoordelijk is, duidelijk hoe je er overdenkt. En je hoeft niet diplomatiek te zijn, die tijd is voorbij.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Verleg deze week je grenzen. Breng die moed op. Je zult verbaasd zijn wat jij allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Als je tenminste echt je grenzen verlegt. Je zelfvertrouwen groeit met elke stap, zeker als je ziet hoe goed het gaat.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Grijp deze week die kans om je dagelijkse sleur te doorbreken. Er is niets dat jou gelukkiger maakt dan afwisseling. Die onrust die andere mensen tot waanzin drijft, brengt jou juist innerlijk tot rust. Jij hebt dagelijks een portie onrust nodig.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

De uitgelaten bui van de afgelopen dagen is getemperd. Je denkt weer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt daardoor natuurlijk tot nieuwe inzichten en toekomstplannen. En dat is maar goed ook, want zo kom je vooruit in het leven.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO