Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: deze te leuke ‘behind the scenes’-foto’s van Stranger Things seizoen 4

Op 1 juli verscheen Vol. 2 van Stranger Things seizoen 4. Na de eerste 7 afleveringen bleven we met heel wat vragen achter. Ook werden we volop geteased door acteurs Millie Bobby Brown en Noah Schnapp. Zo zouden er meerdere doden vallen en volgens verschillende theorieën ging dit om Will, oftewel Noah zelf. We zullen niks spoilen (mocht je het nog moeten zien) maar we willen je wel alvast wat leuke foto’s van achter de schermen laten zien. De writers van de show delen namelijk wat gezellige momenten – iets wat in de serie zelf vaak ver te zoeken is.

Stranger Things seizoen 4

Als het vierde seizoen begint, is het zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Best bekeken Engelstalige serie ooit

Stranger Things 4 Volume 1 is sinds de lancering op 27 juni massaal bekeken. Wereldwijd keken abonnees in de afgelopen maand bij elkaar opgeteld 781 miljoen uur van de reeks en dat is een record. De serie is daarmee de best bekeken Engelstalige serie op Netflix ooit.

Volume 2 staat momenteel ook op Netflix en ook al zijn het maar 2 afleveringen, je moet er wel even voor gaan zitten. Letterlijk, want de afleveringen zijn duren rete lang. Daarnaast gaan je emoties (als echte fan dan) alle kanten op. Mocht je het al gezien hebben dan weet je dat inderdaad een aantal mensen het loodje leggen. Maar wie?!!

Twitter-famous

De schrijvers van de serie hebben een eigen Twitter-account en ze delen dan ook vrolijke foto’s van achter de schermen. Dan zie je dat het allemaal fictief en dat maakt het toch wel wat minder pijnlijk.

Netflix onthult eerste 8 minuten van ‘Stranger Things’ seizoen 4 en hier kijk je de video