Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil jij op date met de knappe ‘First Dates’ barman Victor? Dat kan nu!

Heb jij er ook altijd al van gedroomd om een keer op date te gaan met de bekende barman van First Dates? Die droom kan wel eens uitkomen. Je vraagt je nu vast af: “Hoe dan?!” Nou, je kunt een date winnen en wij vertellen je precies hoe.

Win een cocktaildate met barman Victor

Victor Abeln, ook wel bekend als barman Victor, wie kent hem niet? Al jaren is hij te zien bij First Dates om de deelnemers van First Dates te verwelkomen met een drankje en een gesprek. Deze week kan jij dit misschien wel zijn. Je hoeft niet aan First Dates mee te doen en je hoeft zelfs niet single te zijn. Je maakt namelijk kans op een unieke cocktaildate met Victor via VakantieVeilingen.

Het gaat om een twee uur durende cocktail les, gegeven door Victor voor jezelf en een vriend(in). De date zal op 18 februari in Utrecht plaatsvinden. In totaal zijn er zes mensen die aan de les mogen meedoen. Hier leer je alles over cocktails en hoe je ze maakt.

Om kans te maken op deze bijzondere date moet je via VakantieVeilingen meebieden. Dat kan via deze link! Je bepaalt helemaal zelf hoeveel je wilt bieden en de opbrengst gaat naar de Voedselbank. Je wint dus niet alleen een geweldige date, maar helpt ook nog eens mensen die het minder breed hebben.

Maak je kans bij Victor?

Helaas moeten we de vrijgezelle vrouwen teleurstellen, want zelf is Victor weer gelukkig in de liefde. Hij had drieënhalf jaar een relatie, maar daar kwam afgelopen zomer een eind aan. In november werd bekend dat hij weer aan het daten was. Hij werd toen samen met een vrouw gespot in Curaçao. Tegen Shownieuws vertelde hij toen: ‘We kenden elkaar dik twee weken en toen zaten we al samen op Curaçao’.

Het was toen nog niet officieel, maar aan Shownieuws vertelde ze dat ze er vol voor gaan. Wanneer Shownieuws vroeg of hij nog iets wilde vertellen over de dame in kwestie zei hij verlegen: ‘Dat wil ik best doen maar wel privé. Het is ook helemaal geen bekende Nederlander en dat hoeft ze ook niet te worden’.

Dus.. met welke vriendin schrijf jij je in?!

Het nieuwe seizoen van De Bachelor begint sneller dan je denkt