Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 21 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

WTF: Er is nu een tv-programma waarbij een koppel live in de studio seks heeft

Onder het mom van ‘beelden zeggen meer dan duizend woorden’ komt er een nieuw, Nederlands tv-programma. Klinkt logisch, misschien. Totdat je hoort dat het programma over seks zal gaan. En dat er daarom live seks op tv te zien zal zijn.
Je kunt natuurlijk lullen over seks (pun intended) en dat is ook iets wat heerlijk is om te doen, voor urenlang met je vriendinnen. Maar sommige dingen wil je niet alleen bespreken, maar ook laten zien. Althans, dat is de mening van de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen. En daarom zal er live seks op tv te zien zijn.

Live seks op tv

Het gaat om het programma Sex College, gepresenteerd door Zimra Geurts op de Nederlandse zender Secret Circle (Ziggo). In dit programma geeft seksuologe Kaat vooral praktische tips en is er een koppeltje dat alles meteen in de praktijk gaat brengen.

Na afloop van de vrijpartij mag het publiek stemmen over wie het meest heeft genoten en het meest zijn of haar best heeft gedaan, de man of de vrouw. De winnaar gaat met een cadeau naar huis. Bijvoorbeeld glijmiddel of een dildo. Juist ja.

Volgens Kaat is er op scholen te weinig seksuele opvoeding. Het gaat te veel over veilige seks en dat je moet oppassen en weinig over hoe je kunt genieten en wat gevoelige plekjes zijn bij het andere geslacht. Vandaar dat het programma Sex College heet.

Heb je geen Ziggo? Je kunt het ook kijken via secretcircle.com. Rode oortjes gegarandeerd.

Lees ook: Als een man deze 8 dingen doet in bed weet je zeker dat hij je goed vindt