Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 5 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

YAY: Er is een nieuwe Misfit-film komst en op deze datum kan je ‘m zien in de bioscoop

Fans kunnen hun hart ophalen, want er is een nieuwe Misfit film op komst. Splendid Film en NewBe kondigen ‘The Switch’ aan. Het vierde deel van de populaire high school comedy filmreeks is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop. De twee eerdere films trokken samen bijna een half miljoen bezoekers naar de bioscoop. Ook kwamen Misfit 3: De Finale en Misfit: De Serie, die als Netflix Original werden uitgebracht, direct binnen als nummer 1 op het platform.

Misfit

In Misfit The Switch zit een reeks nieuwe namen waaronder hoofdrolspeelster Stefania, die vorig jaar Griekenland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Andere rollen zijn weggelegd voor Bettina Holwerda, Timor Steffens, Anique Dreamon, Duncan Tromp, Kes van den Broek, Kimberley Agyarko, Fenna Ramos, Nienke van Dijk, Ricky Sheridan, Roosmarijn Wind, Felice Poppeliers en Alessio de Martino.
De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof (Misfit, Misfit 2, Misfit 3: De Finale, Misfit: De Serie) die samen met Ernst Gonlag ook het scenario heeft geschreven. De film wordt geproduceerd door NewBe in coproductie met Splendid Film, die tevens de distributie voor rekening neemt.

Over de film

Noah (Stefania) maakt THE SWITCH van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Wanneer kan je de film zien?

De opnames van de nieuwste film zijn in januari afgerond en de bioscooprelease van de film staat gepland op 5 oktober. Later dit jaar komt de film ook uit in België.

Yes! Déze nieuwe Disney-film verschijnt binnenkort op Disney+