Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 21 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze langverwachte series staan binnenkort op Videoland

Wat is het toch lekker om nieuwe series te bingen: helemaal als je lange tijd geen nieuw kijkvoer hebt gehad. Nou goed nieuws: volgende maand verschijnt er op Videoland heel wat leuks.

Videoland komt met goed kijkvoer

April nadert en dat betekent: nieuwe series en films! Wij zetten ze op een rij.

Máxima

Dé zesdelige Videoland Original dramaserie die het leven van Koningin Máxima verkent. De serie vertelt het verhaal van Máxima’s reis van haar vroege leven in Argentinië en New York tot aan haar toekomst als koningin van Nederland. Het heden start in Sevilla in 1999, wanneer Máxima kroonprins Willem-Alexander ontmoet, en blikt terug op haar ervaringen uit het verleden die haar hebben gevormd tot de vrouw die ze vandaag de dag is.

De serie volgt Máxima terwijl ze haar relatie met de Nederlandse kroonprins navigeert en haar weg naar de top vindt, terwijl ze onderweg uitdagingen het hoofd moet bieden, waaronder controverse rond de politieke carrière van haar vader tijdens het regime van Videla.

‘Máxima’ is vanaf 20 april wekelijks te streamen bij Videoland.

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars S10

De Tablet of Terror heeft dit jaar bekende gezichten van de afgelopen seizoenen verzameld en is klaar om hun zonnige vakantie te veranderen in één grote hel. Komen deze namen je bekend voor? Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour reizen af naar een tropisch oord in Colombia voor Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Veel tijd om te genieten is er niet want de Tablet of Terror heeft voor de All Stars grote plannen in petto.

Zal de drama tot ongekende hoogte stijgen, of weten de All Stars hun emoties in toom te houden te midden van alle drama? Eén ding is zeker; dit seizoen gaat sowieso heel veel drama, liefde, haat en intriges bevatten. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?

‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars S10’ is vanaf 7 april wekelijks om 22.00 uur te zien bij MTV en vanaf 9 april wekelijks te streamen bij Videoland.

De grote finale van Big Brother

Dé grote finale van Big Brother 2024 met Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. Wekenlang volgden we een groep mensen 24/7 door de bijna 130 camera’s in het Big Brother-huis. Ze zijn door Big Brother flink op de proef gesteld met spellen en uitdagingen. Na deze avond weten we wie er met de winst naar huis gaat.

‘Finale Big Brother’ is op 13 april vanaf 20.00 uur live te streamen bij Videoland.

En natuurlijk zijn er nog andere dingen, die nu al gestart zijn, gewoon door te kijken in april. Wat denk je van De Bachelor en Kopen Zonder Kijken?

Is Bachelor Paul nou advocaat of niet? Hij geeft zelf antwoord