Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Your Place or Mine’-kijkers ontdekken een grote fout in de tijdlijn van de Netflix-film

Twitter staat al dagen in het teken van de nieuwe Netflix-film ‘Your Place or Mine’. Fans gaan namelijk na het kijken van de film massaal naar Twitter om hun mening te delen. Als wij de reacties mogen geloven is de film een echte aanrader, maar fans hebben nu een grote fout in de tijdlijn van ‘Your Place or Mine’ gevonden.

Is het jou al opgevallen?

‘Your Place or Mine’

In de Netflix-film zijn Ashton Kutcher en Reese Witherspoon te zien als twee beste vrienden, Debbie en Peter. Ze lijken niets op elkaar, want Debbie houdt van routine in haar leven in LA, terwijl Peter hunkert naar verandering in New York. Hierdoor ruilt het stel een week lang van huis, waardoor ze beseffen dat wat ze dachten te willen eigenlijk niet is wat ze nodig hebben.

Vlak voor het weekend verscheen deze heerlijke rom-com op Netflix. Fans hebben dus het hele weekend gehad om ‘Your Place or Mine’ met zijn allen compleet te bingen. Dit hebben ze dan ook natuurlijk gedaan en er is fans nu wat opgevallen. Ze gaan namelijk massaal naar Twitter om een enorme fout in de tijdlijn van de film te bespreken.

Fout in de tijdlijn

volgens Noor-Hal, die de fout ontdekte, zit het als volgt. Het begin van de film speelt zich af in 2003, waar we een jonge Peter en Debbie met elkaar zien omgaan. Op de achtergrond van de scène speelt echter het nummer “The Sweet Escape” van Gwen Stefani met Akon. Zoals Noor-Hal op Twitter opmerkte werd dit nummer pas in 2006 uitgebracht, drie jaar nadat de scène had moeten plaatsvinden.

Twitter-gebruiker Noor-Hal schrijft dan ook: “Started watching ‘Your Place or Mine’ – and first mistake: they say it’s 2003 while ‘The Sweet Escape’ by @gwenstefani is playing – this song hadn’t been released yet, it was released in Dec 19th, 2006.”

Reacties

Natuurlijk is deze fout niet alleen Noor-Hal opgevallen. Andere fans reageren namelijk ook massaal op de fout. Zo schrijft een kijker: “Yes! Someone other than me noticed this too. the little things that distract me.” Een andere fan schrijft: “Haha I came here looking for someone who also noticed this watching it as we speak.”