Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 14 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Yvonne Coldeweijer deelt voor het eerst foto van haar ‘juicy valentijn’

De dag van de liefde.. het is vandaag Valentijnsdag en of je dat nou leuk vindt of niet, je komt er niet omheen. Je favo celebs, BN’ers of influencers posten massaal foto’s met hun lover en zo ook Yvonne Coldeweijer. Opvallend, aangezien ze zelf nooit zo heel veel deelt over haar liefdesleven.

Vriend van Yvonne Coldeweijer

Yvonne deelde vorig jaar juni dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. De baby is inmiddels geboren en Yvonne juicet er weer flink op los. Voor velen was de zwangerschapsaankondiging een verrassing, want huh – heeft ze een relatie? Jawel, alleen daar deelt ze nooit wat over.

Vorig jaar liet ze wel weten zeer gelukkig te zijn in de liefde. Tijdens een Q&A op Instagram kreeg ze de vraag hoe ‘t nou precies zat, en daar antwoordde ze zo op: “Zeer gelukkig. Maar ik houd er niet zo van om dat op sociale media te etaleren. Hoe drukker mensen daarmee zijn, hoe minder ik het geloof.”

Volgens het andere roddelaccount @reality.fbi gaat het om de 29-jarige Max Vieleers.

Fijne Valentijn

Maar Yvonne is wel hartstikke blij met haar vent en ze deelt zojuist dan ook een foto van haar en Max. “Ik wens iedereen net zo’n juicy Valentijn als de mijne”, schrijft ze bij een foto van hen twee.

@lifeofyvonne
@lifeofyvonne

Wat verdient Yvonne?

Wil jij graag op de hoogte blijven van het laatste realitynieuws of sappige inside informatie krijgen over BN’ers? Wij voorzien jou graag van deze juice, maar dit komt natuurlijk ergens vandaan. Het kanaal @lifeofyvonne van Yvonne Coldeweijer is zo’n bron en zij brengt niet alleen maar de laatste roddels, ze heeft er inmiddels een heel bedrijf omheen gebouwd. En.. ze verdient lekker. In 2022 zat ze al op een behoorlijk bedrag. ‘Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame’, vertelde Coldeweijer toentertijd aan Quote. Inmiddels zijn haar volgers meer dan verdubbeld, dus het uiteindelijke jaarbedrag al hoger liggen. Maar in 2022.. was het al zo’n half miljoen per jaar.

Wil je tijdens Valentijnsdag een move maken op je sexy buurman? Zó doe je dat