Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 27 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Zo zien Sam en Joanna uit Love Actually er nu uit

De kans is groot dat jij de afgelopen dagen naar de iconische kerstfilm Love Actually hebt gekeken.. of dat je ‘m in elk geval ooit wel eens gezien hebt. Iedereen is fan van de (toen nog) kleine Sam, die zijn crush Joanna achterna rende op het vliegveld. Inmiddels is de film bijna 20 jaar oud en zijn alle acteurs dus ook een flink stuk ouder. Sam, gespeeld door Thomas Brodie-Sangster, is nu 33 jaar oud. Olivia Olsen, ofwel Joanna, is 30 jaar oud. Hoe gaat het nu met ze? En hoe zien ze er nu uit?

Love Actually – Sam & Joanna

Love Actually is een film met verschillende verhalen over mensen die in de maand voor Kerst op zoek zijn naar liefde – of liefde op een andere manier ervaren. Positief, maar ook negatief. Een bijzonder verhaal, helemaal omdat in 2003 er nog nooit een film was geweest met zo veel verschillende verhaallijnen door elkaar heen. Een gokje, maar wel een die goed uitgepakt is.

Eén van die verhaallijnen wordt ingevuld door Sam en zijn stiefvader. Sam is zijn moeder verloren en zijn stiefvader maakt zich grote zorgen of het wel goed met hem gaat, omdat hij zo afwezig is. Als hij aan Sam vraagt wat er aan de hand is, zegt hij verliefd te zijn.. op zijn klasgenootje Joanna.

Zo ziet Sam er nu uit

Thomas is inmiddels 32 jaar oud en heeft in heel wat gave producties gespeeld. Denk aan The Queens Gambit en Lord Of The Rings.

Zo ziet Joanna er nu uit

Olivia is 30 jaar oud en woont in Californië. Ze is, niet geheel verrassend, zangeres en nog steeds even prachtig.

Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient