Emma Toussain
Emma Toussain Food 24 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Even terug naar 3 havo: deze supermarkt verkoopt afbak frikandelbroodjes en die wil je proberen

Ging jij vroeger in de pauze ook altijd naar de supermarkt om met je zuurverdiende geld een frikandelbroodje te kopen? Dan ben je vast niet de enige. Menig middelbare scholier heeft goede herinneringen aan deze vette hap. Ben jij ook fan van deze lekkernij? Dan heb je mazzel, want de Albert Heijn verkoopt ze als afbak-variant!

Je kunt ze dus gewoon in je vriezer bewaren!

Frikandelbroodjes

Als je fan bent van de frikandelbroodjes met currysaus dan weet je vast ook wel dat je vroeg op de broodafdeling moet staan om ze een beetje vers te kunnen bemachtigen. Ben je later? Dan zijn ze meestal niet meer zo krokant. Daar heeft Albert Heijn wat op bedacht! Ze hebben nu afbak-frikandelbroodjes aan hun assortiment toegevoegd. Deze broodjes bewaar je dus gewoon in de vriezer en je kunt ze opwarmen wanneer jij daar zin in hebt! In de verpakking zitten vier stuks dus je kunt zelf helemaal losgaan óf ze delen met je vriendinnen.

frikandelbroodjes
Bron: Albert Heijn

Back 2 School

Over de middelbare school gesproken.. We willen je even terugbrengen naar je lievelingstijden vol kliekjes, alle vakken die je verplicht moest volgen en vreugde tijdens de tussenuren. Waar hoorde jij bij? Je sterrenbeeld vertelt je hoe jij was op de middelbare school. Ben je benieuwd? Je leest het hier.

Werk of studeer je vanuit huis? Met deze tip zorg je voor meer pauze en minder hoofdpijn