Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 24 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Date de ex-vriend van Monica Geuze met deze bombshell uit Love Island?

Twee seizoen geleden wonnen Joan en Mert onze editie van Love Island. Deze twee hebben een relatief rustige tijd achter de rug want zij vonden elkaar al vrij snel erg interessant. Dat was bij andere kandidaten wel anders.. ken je Raphaëlla en Mattheüs nog? Zij begonnen sterk maar al snel begon ‘Matthy’ gevoelens te krijgen voor bombshell Fabiënne. Uiteindelijk is dit niks geworden en het schijnt dat Fabi het heel erg gezellig heeft met de ex van Monica Geuze.

Bombshell Fabiënne verliefd?

Fabiënne zou samen met Lars Veldwijk (ex van Monica en vader van Zara-Lizzy) gezien zijn bij Mood. Het roddelaccount @juicehannel deelt een screenshot van een gesprek met Fabiënne. Hierin vragen zij of deze roddels waar zijn. Fabiënne bevestigd inderdaad dat zij het gezellig heeft gehad met de voetballer en dat het geen vriendschappelijke relatie is. Ze spreekt dan ook echt van een ‘date’.

fabienne lars veldwijk
Bron: @juicechannel__

Love Island

Ben jij fan van het programma Love Island? En volg je dan ook het seizoen uit het Verenigd Koninkrijk? Dan hebben we nieuws voor je, want er gaat een grote verandering plaatsvinden. Dé iconische Love Island villa wordt namelijk ingeruild voor een andere! Ja.. je hoort het goed. Het productieteam is op zoek naar een andere locatie om het seizoen op te nemen. Meer weten? Je leest het hier.

Oh no: Mert en Joan uit Love Island zijn uit elkaar en dit is waarom