Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Films & Series 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: de Belgische Bachelorette is nu ook te zien op Videoland

Eerder verraste Videoland ons al door de Belgische variant van De Bachelor op Videoland te zetten. Daarna kregen we ook nog twee seizoenen van The Bachelor USA. Hier blijft het niet bij.. want vanaf vandaag is ook de Belgische Bachelorette op Videoland te zien. Genoeg te dus bingen dus.

Dit is alles wat we weten over de Belgische Bachelorette.

De Bachelorette

De Belgische Bachelorette heet Elke Clijster. Ze komt uit een hele sportieve familie en is zelf ook sportief. De beauty is zelf voormalig tennisster en ze is het jongere zusje van toptennisster Kim Clijsters en dochter van voetballer Lei Clijsters. Ze is gescheiden van ex-profvoetballer Jelle van Damme. Elke heeft al twee kinderen: zoon Cruz (10) en dochter Cleo (9). Ook zij gaat net als Fabrizio op zoek naar de liefde. Vijftien mannen zijn gekozen om het hart van Elke te veroveren.

Reacties zus op deelname Belgische Bachelorette

“Ik was vooral bang voor de reactie van mijn zus, dat ze zou zeggen: ‘Elke, wat haal je je nu weer op de hals?”, vertelde Elke al eens aan Het Laatste Nieuws over haar deelname aan de Belgische Bachelorette. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt!” Elke heeft de namen van haar kinderen getatoeëerd op haar lichaam, naast een groot lieveheersbeestje. “Die kever is een eerbetoon aan mijn papa (Lei Clijsters overleed in 2009.) Aan het einde van zijn leven woonde hij een tijdlang in de hoeve van mijn zus Kim. Daar is een veranda aan en de dag waarop hij stierf, zag het daar plots zwart van de lieveheersbeestjes. Niemand wist waar ze vandaan kwamen. Ik vond dat toen al gek, een beetje eng zelfs.”

Nieuwe liefde

Elke is dus al eens getrouwd geweest, met een ex-profvoetballer en dus een sportief type. Zou ze ook in de Belgische Bachelorette opzoek zijn naar een sportief type? Tussen de lijst mannen staan er in ieder geval wel een paar. Het seizoen van de Belgische Bachelorette bestaat uit twaalf afleveringen en is nú te zien op Videoland. Wij gaan bingen!

4 redenen waarom De Bachelor België stiekem leuker is dan de Nederlanse variant