Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 28 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Dít is de teaser van After Everything en wij zijn fan

Ondanks dat de relatie van Tessa en Hardin een beetje toxic is, vinden we het heerlijk om naar te kijken. Want even eerlijk, stiekem zijn deze films écht onze guilty pleasures. We hebben de eerste vier delen After, After We Collided, After We Fell én After Every Happy met heel veel plezier gekeken en gelukkig komt daar binnenkort nog een deel bij: After Everything.

Helaas zal dat wel écht het einde zijn van Tessa en Hardin.

Dít is de teaser van After Everything

In het vierde deel zagen we dat het niet zo lekker ging tussen Tessa en Hardin. Suprise suprise, hoe kan het ook anders. Hardin stoot iedereen van zich af door onthullingen uit het verleden, en op deze manier verliest hij dus ook Tessa. Toch realiseert hij zich dat hij haar nodig heeft, maar kan Tessa hem helpen zonder zichzelf te verliezen?

In de teaser van After Everything is te zien dat Hardin druk bezig is om op zichzelf te focussen, maar dat hij toch niet zonder zijn grote liefde Tessa kan. We zien ook dat hij een vlucht boekt naar Lissabon, waarschijnlijk omdat hij Tessa achterna gaat en haar weer voor zich probeert te winnen. Zal dit een happy ending worden of gaan de twee nu voorgoed uit elkaar?! Dat zullen we allemaal te weten komen in de nieuwe film die in 2023 in de bioscoop komt!

Bekijk de teaser van After Everything hieronder.

Het allerlaatste deel

De echte fans van deze filmreeks wisten al een tijdje dat er nog een film aan zat te komen, aangezien dit meteen werd aangekondigd aan het einde van de laatste film. Ook konden de makers natuurlijk niet achterblijven met een vijfde deel, aangezien de After-films een enorm succes zijn. Vandaar dat ze ervoor gekozen hebben om nog één film te maken, en dat is After Everything. Helaas zal dat wel echt het allerlaatste deel zijn.. Sad!

Wanneer de nieuwe film in de bioscoop komt, is helaas nog niet bekend. Wat we wel weten, is dat het ergens in 2023 zal zijn en we gaan er stiekem vanuit dat het niet heel lang meer duurt. Can’t wait!

Kijkers van Glass Onion: A Knives Out Mystery hebben allemaal dezelfde theorie over dít deel uit de serie