Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 5 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Anna Nooshin krijgt documentaireserie genaamd ‘ANNA: STATUS’

De bekende influencer Anna Nooshin, krijgt haar eigen vierdelige documentaireserie. De serie is sneller te zien op Prime Video dan je denkt. In ANNA: STATUS volgen we de Iraans-Nederlandse ondernemer Anna Nooshin tijdens haar reis om te achterhalen waarom zij soms moeite heeft echt geluk te voelen. Het is een serie waar waarschijnlijk dingen naar voren gaan komen waar mensen zich mee kunnen identificeren.

Maar… hoe snel kunnen we ANNA: STATUS zien?

Wie is Anna Nooshin

Anna Nooshin vluchtte toen zij zeven jaar oud was met haar ouders en zusje van Iran naar Nederland. Ze studeerde cum laude af in de communicatiewetenschap en startte vervolgens op 24-jarige leeftijd het online magazine NSMBL.nl. Al snel werd ze Nederlands meest succesvolle fashionblogger. Ze is social influencer en heeft dus veel volgers op Instagram, daarnaast is ze ook te vinden op Youtube. De laatste jaren kun je haar ook op de televisie gezien hebben. Ze was bijvoorbeeld de presentatrice van Holland’s Next Top Model. Nu staat ze zelf in het middelpunt in haar eigen documentaireserie.

ANNA: STATUS

In de documentaire zien we een verrassende, rauwe en indringende Anna Nooshin. Ze onthult de echte werkelijkheid achter een publiek figuur die mensen denken te kennen. Over de documentaire zegt Anna Nooshin: “Hoewel ik de afgelopen tien jaar zoveel moois heb kunnen maken in de media en in de online wereld, heb ik er altijd moeite mee gehad om mezelf kwetsbaar op te stellen. Nooit eerder maakte ik iets dat zo intiem is geweest als deze documentaire. Maandenlang heeft de camera alles mogen vastleggen en heb ik geprobeerd zo volledig mogelijk mijn verhaal te delen. Ik hoop hiermee te kunnen laten zien dat het oké is om zoekende te zijn. Ik hoop kijkers kennis te laten maken met mijn cultuur en vooral ook met mijn familie, die ik zo koester en die me zo hebben gevormd. Maar bovenal hoop ik dat kleine Anna’s die dit zien zich realiseren dat je soms heel vaak moet vallen, maar dat het echte verlies hem pas zit in het moment dat je besluit op te geven.”

Releasedatum

De vierdelige docu-serie over Anna Nooshin gaat vrijdag 29 april in première en is exclusief beschikbaar op Prime Video. ANNA: STATUS wordt geproduceerd door Fabiola het Nederlandse productiehuis van de Belgische producenten Woestijnvis en Lecter Media en is geregisseerd door Niki Padidar. Wij zijn benieuwd naar de documentaireserie.

Anna Nooshin lanceert een eigen cosmeticamerk Noosh en zo werkt het!