Renée
Renée Beauty en Style 8 jan 2020
Leestijd: 3 minuten

De beste make-up producten waar je niet meer dan €20 voor betaalt

Als je de tutorials bekijkt van menig beautyguru op YouTube zie je dat ze onwijs veel dure producten gebruiken. Maar zoals je ongetwijfeld weet kun je ook prachtige make-up in de betaalbare hoek vinden. In dit artikel zetten we onze favorieten onder €20 voor je op een rij.

Je hoeft namelijk geen godsvermogen uit te geven om een mooie make-up look te maken. De volgende ‘goedkope’ producten zijn misschien wel minstens zo goed als de dure variant.

De beste betaalbare make-up onder €20

Omdat we op de Beautify redactie de beroerdsten niet zijn, delen we met liefde onze favoriete betaalbare make-up met je. Na de dure decembermaand hoeft het je namelijk helemaal niet veel geld te kosten om jezelf een mooi lookje aan te meten.

elf Instant Lift Brow Pencil Wenkbrauwpotlood
Douglas

1. Elf Instant Lift Brow Pencil Wenkbrauwpotlood €3,29

Wie op zoek is naar een betaalbaar wenkbrauwpotlood raden we aan om eens de producten van Elf te bekijken. Dit potlood is namelijk erg goed voor de prijs. Het puntje is misschien niet zo fijn als die van Benefit, maar de kleuren vinden wij wel top. En hé, dat is ook belangrijk.

mac patisserie
MAC Cosmetics

2. MAC Cosmetics Patisserie lipstick €19,50

Deze lipstick past nog net binnen het budget en gelukkig maar. Het is namelijk al járen de favoriete kleur op de redactie. Door de lustre finish geeft het je lippen een prachtige juicy glans. Juist omdat ‘ie niet zo dekkend is, werkt het op veel verschillende huidskleuren. Dit is zo’n typische lipstick die je kunt aanbrengen zonder dat je een spiegel nodig hebt. Wij zijn fan.

Loreal paradise mascara
Kruidvat

3. L’Oréal Paris Paradise Mascara €15,99

Als je gek bent op lekker veel volume en lange wimpers is dit een goede mascara om eens te proberen. We zijn erg te spreken over de L’Oréal Paris mascara’s, maar dit is op het moment zeker onze favoriet. Hoewel de nieuwe Bambi mascara ook erg goed beviel.

makeup revolution concealer
Bol.com

4. Makeup Revolution Conceal & Define Concealer €8,95

Om donkere kringen en pukkels te verbergen heb je maar één concealer nodig: deze van Makeup Revolution. Online spotten we ‘m voor €8,95, maar psst: kijk eens in de drogisterij. Daar moet de concealer wel goedkoper te vinden zijn.

mac strobe cream
Bol.com

5. MAC Strobe Cream €11,69

Zoek niet verder naar een vloeibare highlighter, want deze mini Strobe Cream van MAC Cosmetics is al jaren favoriet. Meng een beetje van de Strobe Cream met je dagcrème of foundation voor die mooie glans op je gezicht.

max factor creme puff blush
Bol.com

6. Max Factor Creme Puff Blush €8,39

Als je niks wil weten van matte blushes, dan is deze Creme Puff blush van Max Factor alles wat je zoekt. Het is inmiddels al jaren geleden dat de blush op de markt werd gebracht, maar het is nog steeds een topper. De kleuren zijn prachtig en geven je wangen tegelijkertijd een mooie glow.

Meer lezen over make-up?