Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 17 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Zijn jij en je beste vriendin één persoon? Als jullie de volgende 9 dingen doen zijn jullie onafscheidelijk

Jij en je beste vriendin zijn onafscheidelijk. Er gaat geen dag voorbij dat jullie elkaar niet spreken. Ze is je beste vriendin en dat zal altijd zo blijven.

Jullie zijn zelfs zo close dat het lijkt alsof jullie dagelijks telepathie toepassen. Je kent haar nou eenmaal zo goed dat je aan één blik genoeg hebt.

Jij en je beste vriendin zijn één persoon

Jij en je beste vriendin zijn eigenlijk gewoon één persoon. Niet alleen jullie vinden dat, ook jullie omgeving bestempelen jullie vaak als Siamese tweeling. Zijn jij en je beste vriendin ook samengesmolten tot één persoon? Check it out:

1. “Citroentje!”

Jullie zijn zo samengesmolten tot één persoon dat jullie heel vaak précies op hetzelfde moment hetzelfde zeggen. En dan is het natuurlijk vechten wie als eerste “citroentje!” roept. En uiteraard gaat dat ook heel vaak précies tegelijk.

2. Elkaars gedachten lezen is appeltje eitje

Zelfs als jullie niet bij elkaar zijn weet je soms waar je beste vriendin aan denkt. Ja, een beetje eng is het wel.

3. Dezelfde outfit

En daarom bellen jullie altijd even met elkaar om te checken of jullie niet weer dezelfde jas, schoenen of trui aantrekken. Het is namelijk al eens voorgekomen dat jullie in een identieke outfit op een feestje verschijnen.

4. Mensen zijn jullie als een package deal

Tja, je kunt het mensen niet kwalijk nemen als je soms in dezelfde outfit op een feestje verschijnt. Maar zelfs als jullie dat niet doen dan nóg denken mensen dat jullie één zijn. Als jij op een feestje verschijnt zonder je bestie krijg je direct een vragenvuur op je af met waar je bestie is. Elke keer moet je mensen weer geruststellen dat jullie ook nog een eigen leven hebben. Nou ja, soms dan.

5. En denken oprecht dat jullie zussen zijn

Vooral op vakanties komen oudjes naar jullie toe met de volgende tekst: “So nice you’re on holiday with your sister!”. Tegenwoordig knikken jullie vriendelijk. Want eerlijk, het is toch vermoeiend om elke keer het tegendeel te bewijzen?

6. Opgenomen in elkaars familie

Zelfs jullie ouders beschouwen jullie als zusjes. Jullie zijn totaal opgenomen in elkaars gezinsleven. Blijven eten, slapen, vakanties, feestdagen én andere familie aangelegenheden zijn jullie bij elkaars familie.

7. Lovers gaan door een zware keuring

“If you wanna be my lover, you gotta get with my friends” nemen jullie héél serieus.

8. En ze hebben direct twee vriendinnen

Want jullie vinden het meer dan terecht om in álles te worden betrokken. Het komt ook best vaak voor dat jullie met zijn drieën gaan eten. En nee, dit is niet awkward.

9. Jullie hebben ‘zoek vrienden’ op jullie iPhone aanstaan

Want stel je voor dat je niet weet waar je beste vriendin uithangt…

Meer over vriendschap: