Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 6 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze BN’er is ook gevraagd voor De Bachelor

Het seizoen van De Bachelor met Tony Junior is nog niet zo lang geleden afgelopen. Toch is de nieuwe Bachelor al bekendgemaakt. Thomas van der Vlugt wordt de opvolger van Tony Junior, maar de programmamakers hadden iemand anders op het oog.

Dit was een mogelijke kandidaat voor De Bachelor

Jasper Demollin, die je misschien wel kent van Streetlab, is gevraagd om mee te doen aan De Bachelor. Dit liet hij weten aan presentatoren Qucee en Jay-Jay Boske bij Slam! FM. Bij de stelling ‘ik doe alles voor fame’ zei Jasper het volgende: “Ik vind fame niet heel veel waard. Ik vind het leuk dat je door bekendheid dingen kunt doen die je leuk vindt. Wat ik nu bijvoorbeeld met Streetlab doe en met muziek maken, maar er zijn wel grenzen. Je wordt weleens gevraagd voor dingen waarvan je denkt: nah, dat ga ik even niet doen.”

Zoals? “Uhm ja, mag ik dit zeggen? (…) Ik ben wel eens voor De Bachelor gevraagd, wat Tony nu heeft gedaan.” Jasper heeft ze vriendelijk bedankt. “Nou, het lijkt me best leuk om te doen. Maar ten eerste geloof ik gewoon niet echt per se dat zo’n programma je echt gaat helpen. Zie maar hoe het bij Tony nu uitpakt, ook niet per se heel positief. En als ik zoiets doe, dan wil ik het liever met mijn Streetlab-vrienden doen. Dan zit er gewoon wat meer humor in en dat vind ik toch wel belangrijk. Iedereen moet lekker doen wat hij wil, maar ik dacht: deze pas ik even.”

Thomas van der Vlugt

Eerder werd bekendgemaakt dat Thomas van der Vlugt de nieuwe Bachelor wordt. Bij RTL Boulevard liet Thomas weten “Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen kan kiezen, maar ook vervelend dat ik er ook heel veel naar huis moet sturen. Het lijkt me een te gek avontuur. Ik heb de vorige seizoenen gecheckt en dat zag er liefdevol en heel mooi uit. Toen ik werd gevraagd dacht ik wel: is dat wel iets voor mij?”, vertelde Thomas tijdens het programma. “Dus ik heb het overlegd met vriendinnen en uiteindelijk besloten om mee te doen.”

Dít is wat Bachelor Thomas zoekt in zijn toekomstige vriendin