Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

HUH: Christine Quinn keert niet terug naar The Oppenheim Group maar is niet van plan om Selling Sunset te verlaten

Als het goed is heb je inmiddels seizoen 5 van Selling Sunset wel uitgekeken. Ook dit seizoen draaide behoorlijk veel om de blonde drama queen Christine Quinn. Eerder vertelde Christine al dat ze ontslag had genomen bij The Oppenheim Group en zeker niet ontslagen was. We dachten dat de kans klein was dat we de blondine terug zouden zien in het volgende seizoen van Selling Sunset. Toch blijkt het dat ze dit zelf wel van plan is.

Wat?!

Wat gebeurde er ook alweer in Selling Sunset?

In Selling Sunset gaan de vastgoedmakelaars van The Oppenheim Group huizen en het luxeleven verkopen aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat ieder seizoen een nieuw drama en wij smullen ervan. In de laatste aflevering kwam namelijk naar voren dat Christine Quinn een klant van Emma – waar Christine niet goed mee kan samenwerken – probeerde om te kopen. Ze zou 5.000 geboden hebben om Emma te laten gaan als makelaar. Managers Jason en Mary kwamen hier achter en stonden op het punt Christine te ontslaan.

Christine ontkent

Volgens een bron van de Us Weekly was het Christine’s keuze om op te stappen uit het makelaarsbedrijf. Ook ontkent de blondine het hele 5.000 dollar-verhaal. Volgens haar zou het allemaal bedacht zijn door de producers van Selling Sunset. Wij hadden daarom ook zeker niet verwacht dat Christine Quinn niet van plan is Selling Sunset te verlaten.

Selling Sunset

In een interview met Tyla vertelt Christine Quinn dat ze inderdaad niet meer bij The Oppenheim Group werkt, maar je haar zeker op tv terug zal zien: “Ik werk niet langer voor The Oppenheim Group, ik heb mijn contract opgezegd zodat ik mijn makelaarslicentie kan overdragen aan mijn bedrijf RealOpen.com. Ik werk dus op geen enkele manier voor The Oppenheim Group. De show is echter een andere entiteit. Dat is Netflix en dat is televisie waar ik altijd van hou en waar ik altijd deel van zal uitmaken.”

RealOpen is het cryptobedrijf dat Christine onlangs oprichtte met haar man Christian. Het is een makelaarsbedrijf waarbij mensen huizen kunnen kopen met crypto. Ondanks dat ze niet meer bij de Oppenheim Group werkt, wil ze op een andere manier deel uitmaken van Selling Sunset “Ik zou Selling Sunset nooit verlaten tenzij het erop neer zou komen dat ik niet meer mijn eigen waarheid kan vertellen en niet meer in staat zou zijn om mijn zakelijke inspanningen te promoten. Fans have not seen the last of me yet.”

Deze Nederlandse zangeres is te horen in de laatste aflevering van Selling Sunset