Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Gezondheid 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen zin om zelf cocktails te shaken? HEMA komt met kant-en-klare cocktails

Heb je zin in een cocktailavondje met vriendinnen, maar heb je geen zin om hier tien verschillende flessen drank voor in huis te halen? En wil je niet de hele avond bartender spelen? We get it. HEMA heeft het ook helemaal begrepen en verkoopt nu kant-en-klare cocktails!

Kant-en-klare cocktails

Dat de Pornstar Martini, Espresso Martini en Aperol Spritz de populairste cocktails van het moment zijn, zal je vast niet zijn ontgaan. Op het terras zie je continu volle dienbladen met deze lekkere drankjes voorbij gaan en wij snappen dat helemaal! Toch zijn cocktails op het terras best prijzig en kan je dit door de kant-en-klare cocktails van Hema nu ook heel makkelijk zelf maken. Het enige wat je nog nodig hebt, is een cocktailshaker en wat ijsklontjes.

Pornstar Martini, Esma’s en Aperol Spritz

Zin in een Pornstar Martini, Esma of Aperol Spritz? Bij Hema haal je de voor gemixte drankjes voor een prikkie. Een flesje Pornstar- of Espresso Martini kost maar 4 euro en je kan er ongeveer twee drankjes mee maken! Schenk het drankje in een mooi glas met ijsklontjes of je kunt het even shaken in een cocktailshaker om een schuimlaagje te creëren. Vergeet het niet af te maken met een halve passievrucht of koffieboontjes als garnering (ligt eraan welke je neemt natuurlijk) en dan is het tijd om hem lekker op te drinken. Reken jezelf maar alvast rijk, want door cocktails bij de HEMA te halen in plaats van op het terras, kan je er een stuk meer drinken voor dezelfde prijs.

Naast deze populaire cocktails verkoopt de winkel ook kant-en-klare Aperol Spritz en ook deze wil je proberen! Voor 9,75 euro krijg je drie flesjes van 175 milliliter. Met een combinatie van sinaasappels, kruiden en wortels is dit drankje perfect voor de zomer. Schenk het in een glas met ijsklontjes en genieten maar!

Ook zo’n fan van Baileys Salted Caramel? Dan wil je deze cocktails met de likeur eens maken