Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

Guysssss.. breaking news! Zojuist is bekend gemaakt wanneer we het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ kunnen zien op Videoland. En dat is eigenlijk al veel eerder dan we hadden verwacht!

Temptation Island: ‘Love or Leave’

Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? is de grote vraag in ‘Temptation Island: Love or Leave’. Ook dit seizoen geven de koppels elkaar weer de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Geen verleiders, maar singles op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Vorig seizoen pakte dat goed uit voor René en Annebel, want ze gingen zelfs weg als verloofd stel. René vroeg Annebel tijdens het laatste kampvuur ten huwelijk nadat hij besefte dat Annebel de perfecte vrouw voor hem is. Zo lief. Wel kreeg Annebel veel kritiek over zich heen, voornamelijk over haar uiterlijk.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.

OMG – Pommeline laat gezicht tatoeëren en zo ziet het eruit