Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Temptations’ Annebel schrok van eigen lippen: ‘Net knakworsten’

Annebel en René zijn te gast in de nieuwste Reality Podcast van RTL Boulevard en daarin vertellen ze over hun deelname maar ook over de reacties na het programma. De twee zijn verliefder dan ooit en dat is dan ook goed terug te zien tijdens de laatste beelden van Temptation Island, waarin ze trouwringen gaan uitzoeken voor elkaar. Annebel en René zijn allebei lekker nuchter ze vertelt dan ook dat ze best schrok van zichzelf op beeld.

Annebel & René

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben. Ze hebben wel al een koophuis samen en ze hopen dan ook dat ze elkaars ‘ware liefde’ zijn.

Eerder liet Annebel weten dat ze in het proces was om haar lipfillers op te laten lossen. Ze deelde uiteraard wat foto’s op haar Instagram met de tekst: “Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg.” Ze vertelde dat haar bovenlip nog wel wat gevormd moet worden en dat de onderlip later aan de beurt is: “De onderlip hebben we nog niet opgelost. Hier zitten dus nog fillers in.”

Knakworsten

In de Reality Podcast van Boulevard laat Annebel weten best wel van zichzelf geschrokken te zijn op tv. Daarom besloot ze oon haar lipfillers te verwijderen. “Dat was niet om de reacties hoor, maar op een gegeven moment zie je het niet meer. Ik zag mezelf terug en dacht: wat voor knakworsten heb ik! Ik zag het terug en dacht: oké, dit moet ik echt oplossen. Heb ik een samenwerking met Unox ofzo?! Ik vond het zelf niet meer mooi en een beetje too much.”

Beluister de podcast hieronder: