Emma Toussain
Emma Toussain Drankjes 17 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

De Swimming Pool is dé cocktail die je voor je vrienden wil maken

Zeg je zomer? Dan zeg je cocktails. Helemaal met het lekkere weer op komst is op een terras of balkon zitten met zo’n drankje bijna een vereiste. Wil jij een keer wat anders dan de standaard Mojito? Maak dan de Swimming Pool, een bizar tropisch drankje die sowieso voor grote ogen zorgt.

De Swimming Pool is dé cocktail die je voor je vrienden wil maken

De kleur van de cocktail doet denken aan een zwembad, alhoewel die dan wat troebel. Maar dat mag de pret niet drukken, want het ziet er wel heel erg zomers uit.

Wat heb je nodig?

  • Ijsblokjes
  • Ananassap
  • Blue Curacao likeur
  • Kokosnootcrème
  • Room
  • Scheutje Rum of wodka

Bekijk de video hieronder:

@cocktails

Swimming pool cocktail 🐬 @liv.yah #viral #recipes #cocktailnight #easycocktails

♬ original sound – Viral cocktails

Het enige wat je moet doen, is het boeltje in de cocktailshaker stoppen en dit goed door elkaar schudden. Schenk ‘t uit in een tropisch-uitziend glas en je bent helemaal klaar om je vrienden te verrassen met deze lichtblauwe cocktail.

Roze Barbie-cocktail

Hoe kan je je Barbie-filmavond nou beter inluiden dan met roze cocktails? Weten wij ook niet. Als je geen tropische avond organiseert maar een Barbie-kijkavond en je wil alvast een beetje indrinken (of naborrelen) kan je dat natuurlijk het beste met de roze drankjes doen. Wij zetten de leukste roze drankjes op een rij.

Fan van Pornstar Martini en Aperol Spritz? Probeer de Passionfruit Spritz