Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Delphine controleerde ex-vriend Bert óók op deze bizarre manier

Het seizoen van Temptation Island ‘Love or Leave’ is afgelopen en het heeft voor de meeste kandidaten niet goed uitgepakt. Vooral deelnemers Bert en Delphine waren vaak het onderwerp van gesprek. Niet in positieve zin, want kijkers in Nederland en België snapten niet waar zij mee bezig waren. Na afloop van het programma worden er nóg meer onthullingen gedaan, dit keer door Delphine tijdens een RUMAG-video.

Nog één keertje dan.

Voornaam? Delphine. Achternaam? Onthulling.

Donna en Delphine zijn de gast bij de een YouTube-serie van RUMAGTV over Temptation Island. De roddelkoningen Fawry en René van RUMAG spreken dan ook maar al te graag met deze twee dames, die toch wel voor een spraakmakend seizoen hebben gezorgd. Tijdens deze show kijken de twee deelnemers de laatste aflevering terug en mogen zij daar op reageren. Tijdens het gesprek met de presentatoren vertelt Delphine nóg meer over haar relatie met Bert.

Delphine probeert zich eerst te verdedigen door te zeggen dat het op tv ‘lijkt’ alsof ze gek is. René Watzema reageert met: ‘Jullie zijn gewoon allebei een beetje gek’, waarop Delphine zegt: ‘Ik ben echt niet gek hoor!’

Liegen over werk

Naar aanleiding van Delphine haar reactie wordt het camera-verhaal nog even aangehaald. Delphine zou namelijk camera’s in haar huis hebben geplaatst hebben om te kijken (controleren) wat Bert aan het doen was.

Dan zegt ze: ‘Dat was allemaal zo niet bedoeld, hoor. Ik heb Bert leren kennen en vanaf het eerste moment dat ik hem zag heeft hij gelogen tegen mij, ook over zijn werk. Ik vroeg aan hem: werk jij? En hij zei altijd ja. Op een gegeven moment werd ik zo zot dat ik steentjes voor de banden van zijn auto legde om te kijken of hij zou wegrijden. Dan lagen die er ‘s avonds nog en toen dacht ik ik ga een camera installeren om te kijken wat hij doet’.

De presentatoren beginnen met lachen, en dan zegt Delphine: ‘Het was niet om hem te controleren, ik wilde het gewoon weten.’ Mede-kandidaat Donna scheeuwt het uit: ‘Delphine dat kan echt niet!’.

Benieuwd naar de hele video? Bekijk ‘m hieronder:

Ook schijnt ze niet helemaal trouw te zijn geweest tijdens haar relatie. Zie het bewijs hier.

Delphine ligt onder vuur door racistische uitspraak in Temptation Island