Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Bye bye lange lokken: influencer Didi Shanna gaat voor een nieuwe coupe

Influencer Didi Shanna staat bekend om haar lange lokken, maar dat is nu verleden tijd. Als je haar volgt op TikTok dan weet je dat ze door een soort haar-identiteitscrisis heen ging. Blond, donker.. noem het maar op. De enige stabiele factor was de lengte, maar ook dat is er nu af. En het staat haar hartstikke goed.

Didi Shanna gaat voor korte coupe

Drie uur geleden onthult ze haar nieuwe kapsel op TikTok, waar ze elke dag nieuwe video’s plaatst. Dit is een wel hele bijzondere, want als je Didi al een tijdje volgt weet je dat ze erg gehecht was aan haar lange haar. Bekijk de video hieronder:

@didishanna

New era

♬ Mrs. Right – Mindless Behavior

De volgers van Didi weten niet wat ze zien: “Breakup glowup nog nooit zo mooi geweest😳” en “Mooi !! Je haar ziet er veeeel gezonder uit nu.” Toch is niet iedereen (as usual) het eens met deze verandering. “Langhaar hoort gewoon bij jou & jij hoort bij langhaar”, reageert een andere volger.

TikTok 4 the win

Waar Didi eerst veel te zien was op YouTube en Instagram, zit ze nu meer op TikTok. Hier plaatst ze dagelijks grappige video’s, vlogjes, haar honden én dus ook haar haarstruggles. Het staat haar hartstikke goed, laten we hopen dat de rust nu is wedergekeerd 😛

Bye bye undereye: met deze hack van Tiktok zijn je wallen verleden tijd