Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Beauty en Style 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dyson Airwrap te duur? Dit zijn de beste dupes

We love some good fashion and beauty dupes. Wij zijn dan ook helemaal fan van de Dyson Airwrap, maar 599 euro voor een haar tool is vrij veel. Al snappen wij zeker dat mensen dit ervoor over hebben want look at those curls! Toch zijn wij op zoek gegaan naar wat goede dupes en wij zetten de beste natuurlijk allemaal voor je op een rijtje.

Mae Airstyler

Yes, je hoort het al aan de naam, dit is een dupe! Met de Mae Airstyler creëer je binnen no time een volumineus kapsel. De haarstijler heeft vijf opzetstukken, die heel erg lijken op die van de Dyson en de stylingtool draait zelfs mee! Je kunt jouw haar met deze föhn dus in model brengen en kiezen voor prachtige krullen. Natuurlijk is deze net als de Dyson te gebruiken op zowel nat als droog haar en dat voor maar zeventig euro! Het enige nadeel: de Mae Airstyler heeft geen koelfunctie.

BaByliss Air Style 1000-föhnborstel

Ook met deze stylingtool kun je prachtige looks maken. Met vier opzetstukken borstel je je haar, droog je het én breng je het tegelijkertijd in model. De BaByliss föhnborstel heeft een blaasmond om vocht uit je haar te verwijderen voordat je het gaat stijlen. Met de verschillende opzetstukken kun je gaan voor een bos vol krullen, golvend haar of glad haar, zo zit je haar altijd goed! Toch is er een klein minpunt aan deze krultang: de ronde borstel roteert niet en is helaas niet geschikt voor heel dik haar. Maar je bespaart zeker veel geld met dit product want de stylingtool is maar 60 euro!

QLAY Airwrap

Ook QLAY heeft haar best gedaan om een goede dupe van de Dyson Airwrap te maken. Je krijgt precies dezelfde opzetstukken als bij Dyson, ook werkt de QLAY Airwrap hetzelfde door de zuigkracht en de roterende borstel. Deze tool heeft zelfs een koude lucht functie om je haar te laten afkoelen. Natuurlijk bespaar je met deze airwrap ook weer veel geld, want hij is slechts 65 euro!

Wel moet je oppassen bij dit soort tools, goedkoper is niet altijd beter. Lees de reviews, bekijk video’s en maak zelf een keuze. Toch zijn wij wel heel fan van de echte Airwrap, en is ‘t wat ons betreft het geld meer dan waard. Dan maar even sparen..

OMG! Zoveel geld krijgen de koppels uit Temptation Island voor hun deelname