Emma Toussain
Emma Toussain Reality 20 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Speciale Videoland-editie Expeditie Robinson 贸贸k te zien op tv

De nieuwe editie van Expeditie Robinson wordt toch uitgezonden op televisie, laat RTL donderdag weten. Het door Art Rooijakkers en Geraldine Kemper gepresenteerde seizoen zou eigenlijk alleen op Videoland te zien zijn maar door de schandalen rondom The Voice moet er nu ruimte opgevuld worden.

Expeditie Robinson op RTL4

De eerste aflevering is op 10 maart om 20.30 uur te zien op RTL 4. Daarna wordt het napraatprogramma Eilandpraat uitgezonden, gepresenteerd door Luuk Ikink. Dus eigenlijk gewoon zoals de normale editie van Expeditie.

Vorig jaar was er ook al een Videoland-versie van het programma. Daar deden acht onbekende Nederlanders en acht onbekende Belgen aan mee. 鈥淰ideoland is inmiddels uitgegroeid tot een platform waar grote merken vaste waarde zijn鈥, volgens zenderdirecteur Peter van der Vorst. Expeditie is inmiddels zo鈥檔 groot merk, dat Videoland een eigen versie moet krijgen.

Presentatieduo

Presentatoren Geraldine en Art kunnen niet wachten om aan het nieuwe programma te beginnen. Geraldine laat weten: 鈥淲at de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson鈥 dat is zo bijzonder鈥. Ook laat ze weten dat zij en Art al veel gesproken hebben over dit nieuwe avontuur. Wij zijn benieuwd!

Geraldine Kemper deelt intieme foto en krijgt veel ontzettend veel positieve reacties