Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de eerste afvaller uit The Masked Singer – had jij het goed geraden?

Gisteravond begon de nieuwe reeks van The Masked Singer, een razend populair programma door de hoge #feelgoodfactor. Alle figuren stonden gister dus voor het eerst op het podium en ook moest er gelijk al iemand naar huis. Maar wie? De jury vond het nog lastig..

Pas op.. spoilers!

The Masked Singer

Het programma The Masked Singer is terug met alweer het vierde seizoen! Vanaf vrijdag 4 november is het populaire programma negen weken lang te zien bij RTL 4. In deze gloednieuwe reeks draait het allemaal weer om die ene vraag: ‘wie gaat er schuil achter welk masker?’ Vijftien BN’ers gaan zingend, maar compleet onherkenbaar de strijd met elkaar aan en zijn volledig gehuld in de meest indrukwekkende pakken. Dit seizoen maken we kennis met vijftien splinternieuwe karakters: Bijenkoningin, Teddybeer, Joker, Krab, Flamingo, Olifant, Ridder, Paard, Kikker, Tijger, Panda, Heks, Pinguïn, Mummie en Zeemeermin.

UHM – verklapt Gerard Joling de identiteit van de deelnemers uit The Masked Singer?!

Onder leiding van presentator Ruben Nicolai nemen vertrouwde gezichten Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver plaats in het panel en doen zij hun uiterste best om de ware identiteit van de gloednieuwe karakters te achterhalen. In de eerste drie shows worden steeds vijf nieuwe karakters geïntroduceerd, waarvan er eentje zich aan het einde van de aflevering zal moeten onthullen. Ook zijn er dit seizoen weer een aantal keer, bijzondere en eenmalige gemaskerde gastoptredens te zien, waarbij het masker dezelfde aflevering nog afgaat.

Dit is de eerste afvaller

Dan even terug naar gisteravond. Iedereen zong weer prachtig, maar er moet er eentje naar huis. Uiteindelijk krijgt de Heks de minste stemmen en moet zij het programma verlaten. Het panel de doet nog een goede poging om te raden: Buddy Vedder weet het niet en verdenkt Angela Schijf. Het andere team denkt dan weer aan Georgina Verbaan.

Als de Heks haar masker af doet.. zit daar niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen onder! Buddy Vedder is dan ook helemaal verbaasd, omdat hij Miljuschka dan ook goed kent. Wist jij het?!

Bachelor-winnares Merel Beks vertelt nog één keer haar verhaal, met juicy details over het programma