Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

UHM – verklapt Gerard Joling de identiteit van de deelnemers uit The Masked Singer?!

Vanavond zitten we allemaal om 20.30 uur voor de buis, want vandaag is dé dag dat The Masked Singer eindelijk weer begint. En wat hebben we er zin in. Afgelopen week werden de karakters al bekendgemaakt en konden we al een beetje beginnen met raden. Ook deed Gerard gisteren een opvallende uitspraak en had Eva Jinek het vermoeden dat hij per ongeluk de identiteit van de deelnemers heeft verklapt.. Zou het?!

En dit is wat ‘ie zei.

Verklapt Gerard Joling de identiteit van de deelnemers uit The Masked Singer?

Gisteravond waren Buddy Vedder en Gerard Joling te gast bij de talkshow Jinek om te praten over het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Eva vraagt zich af of het echt zo moeilijk is om de identiteit van de deelnemers te achterhalen. “De kandidaten hebben dit seizoen extra hun best gedaan om het voor ons moeilijker te maken”, vertelt Buddy. Ook Gerard is het daar mee eens. Hij vertelt: “Er wordt veel gedaan aan de stemmen. Of het nou een cabaretier of een nieuwslezer is. Ze gaan drie maanden repeteren met zingen en dan denk ik: zingt hij of zij? Dat kan gewoon niet.”

Eva vindt het een héle opvallende uitspraak van Gerard. “Ik hoor je net zeggen: een cabaretier en een nieuwslezer. Dus je geeft al aanwijzingen”, zegt Eva. OEPS! Toch schiet Gerard meteen in de verdedeging: “Bij wijze van spreken, zei ik.” Alleen daar trapt Eva niet in, want ze weet zeker dat hij dit niet heeft gezegd. De kans is dus groot dat we een cabaretier of een nieuwslezer voorbij zien komen in het nieuwe seizoen van The Masked Singer.

Internationale bekdendheden

Na de break vertelt Buddy dat er ook veel mensen meedoen aan The Masked Singer, waarbij je dat in eerste instantie niet zou verwachten. “Weet je wat ik leuk vind? Op een gegeven moment denk je: die gaat niet meedoen. Dat is iemand die dit niet doet. Maar die hebben dan net een neefje of nichtje die fan is van het programma en dan doen ze het daarvoor.” Tot slot vraagt Eva nog of we ook een internationale bekendheid kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. “Ik denk dat er ook mensen uit een pak komen die niet alleen in Nederland bekend zijn.” OEHHH! Wie zou dit kunnen zijn?!

Vanaf vandaag is The Masked Singer wekelijks te zien op RTL4.

WHUT?! Nienke uit Het Huis Anubis is blijkbaar acht (!) jaar lang gestalkt