Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 10 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Zien: dit zijn de eerste beelden van de langverwachte Videoland-docu ‘André Hazes’

Twee jaar lang is André Hazes gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt, worstelend met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, welke gepaard gaat met enkele rigoureuze beslissingen. We schrijven regelmatig over het leven van Hazes Jr en daarom zijn wij heel erg benieuwd hoe hij deze periode zelf ervaren heeft. Dat gaan we binnenkort allemaal zien op Videoland.

Inmiddels lijkt het een stuk beter te gaan en heeft hij zelfs een nieuwe liefde in zijn leven.

André Hazes de docu

In de vijfdelige documentaireserie is een kwetsbare, zelfreflecterende en kritische André zichtbaar, kijkend naar de eerste beelden die voor zijn documentaire zijn gefilmd. In deze tijd speelden zijn verslavingen een grote rol in zijn dagelijks leven en dat van zijn naasten. Door te reflecteren op deze voor hem schrijnende beelden, wordt duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien. Niet door het oog van de juicekanalen, maar echt vertelt door André zelf.

‘André Hazes’ is geproduceerd door Het Konijn. De vijfdelige documentaireserie is vanaf 20 oktober in zijn geheel te zien bij Videoland.

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Getting personal

Videoland brengt persoonlijke verhalen over mensen die ontwikkelingen doormaken, waar je iets van vindt en waar we heel dichtbij kunnen en mogen komen. Naast ‘André Hazes’ zijn onder andere documentaires over Boef, Ronald Koeman, Akwasi, Fred van Leer en Loiza Lamers te zien.

Jahoor: André Hazes krijgt een eigen documentaire op Videoland