Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wat?! De nieuwe vriendin van André Hazes heeft een wel hele bekende naam..

Het liefdesleven van André Hazes is soms niet meer bij te houden. Voor een lange tijd dachten we allemaal dat hij weer terug was bij zijn ex Monique, wat natuurlijk ook erg fijn zou zijn voor kleine Dré. Niets blijkt minder waar, want André zou namelijk weer een nieuwe vriendin hebben.

En drie keer raden hoe ze heet 😉

André Hazes heeft een nieuwe vriendin

Het is weer zover: André Hazes heeft een nieuwe vriendin. Dit werd bekendgemaakt door de grootste juicekoningin van Nederland, Yvonne Coldeweijer. “Laatst riep ik in m’n podcast De Juice Show dat ik pas weer over André zou posten als hij een nieuwe vriendin had.… Nou 🤣 Het is zover. Dre is onderweg naar Dubai samen met z’n nieuwe liefje. En daar heb ik beelden van!”, schrijft Yvonne. Op haar verhaal was te zien dat André samen met zijn nieuwe vriendin in het vliegtuig zit om samen naar Dubai te vertrekken.

Nog een Sarah

We kennen natuurlijk allemaal Sarah van Soelen, de ex van André Hazes. Maar hoe denk je dat zijn nieuwe vriendin heet? Juist, ook Sarah! De twee zouden elkaar afgelopen zomer hebben ontmoet in de Harbour Club in Vinkeveen. Heel veel informatie hebben wij nog niet over de ‘nieuwe’ Sarah, wel weten we dat ze een een opleiding heeft gevolgd tot fysiotherapeut aan de THIM Hogeschool in Nieuwegein.

Documentaire

Vanaf 20 oktober verschijnt de documentaire van André Hazes op Videoland, waarin hij twee jaar lang werd gevolgd door de camera’s. Op Instagram zei André het volgende: “Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken.”

Veel mensen denken dat het geen toeval is dat het nieuws van zijn nieuwe vriendin nu naar buiten gebracht wordt. Grote kans natuurlijk dat het te maken heeft met de nieuwe documentaire die bijna uitkomt. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op deze documentaire, dan krijgen we hopelijk antwoord op al onze vragen.

Videoland brengt docuserie uit over voetballer Daley Blind en de zware periode die hij meemaakte