Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 5 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Oelala! Emma Watson onthult tijdens de Harry Potter reünie waarom ze verliefd werd op haar collega

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de Harry Potter reünie. Eerder hadden fans al fouten gespot in de special en onthulde Emma Watson dat ze eigenlijk wilde stoppen. Maar dat is niet de enige onthulling die ze doet tijdens deze speciale uitzending. Ze was namelijk tijdens de opnames van de film verliefd op co-star Tom Felton.

Ze vertellen over hun relatie.

Een speciale band

Het is een mooie en emotionele special waar we onder andere Emma Watson (Hermelien), Rupert Grint (Ron) en Daniel Radcliffe (Harry) zien praten over hun ervaring tijdens de opnames van de Harry Potter films. De drie waren tien, twaalf en elf toen de eerste film uitkwam en samen zijn ze, met ondertussen acht films verder, opgegroeid en hebben sommige zelfs al kinderen. Het is dan ook niet raar dat de drie elkaar beschouwen als broers en zus.

Maar dit is niet alleen bij hun drie. Ook James en Oliver Phelps en Bonnie Wright die de broers en zus van Ron spelen, zien elkaar als een echte familie. Toen de hele Weasley-familie bij elkaar kwamen bespraken ze dat ze deze familie als een tweede familie zouden zien. Tot de Zweinstein-familie behoren ook Matthew Lewis, Devon Murray en Tom Felton, die de rol van Neville, Seamus en Draco speelde. Maar er was een speciale band tussen Emma Watson en Tom Felton..

Emma Watson was verliefd op Tom Felton

De band van Tom Felton en Emma Watson gaat terug naar het auditieproces. Felton praat over hun eerste ontmoeting tijdens de casting. Hij vertelt over hoe hij haar bespotte, omdat ze een vraag stelde over de geluidsapparatuur en het filmproces. Dit hield de twee niet tegen om snel vrienden te worden.

Voor Emma Watson bleef het daar niet bij, al snel werd ze verliefd op Tom. Ze vertelt over het moment dat ze verliefd op hem werd. Ze moesten als opdracht hun idee van god tekenen. Tom Felton tekende vervolgens een meisje op een skateboard en Emma werd ‘gewoon verliefd op hem’. “Ik kwam elke dag binnen en zocht zijn nummer op het oproepformulier – het was nummer 7 – en als zijn nummer op het oproepformulier stond, was het een extra spannende dag”, vertelde ze. Maar er was een leeftijdsverschil van drie jaar. Hierdoor zag Tom Emma als een klein zusje.

Na al die jaren is de band tussen de twee nog steeds sterk. “Er is altijd iets geweest dat lijkt op, ik weet het niet, een verwantschap”, vertelt Tom over zijn band met Emma. “Ik had altijd al een zwak voor haar”, voegt hij eraan toe. Watson had ook dit gevoel: “Ik denk echt dat de waarheid was dat Tom degene was met wie ik vaak kwetsbaarder kon zijn.”

Geruchten

De afgelopen jaren waren er ook geruchten dat Emma Watson en Tom Felton meer dan vrienden zouden zijn. Helaas is dit niet zo en lijkt Emma nog steeds een relatie te hebben met zakenman Leo Robinton. Emma: “Niets is ooit, ooit, ooit, ooit romantisch met ons gebeurd. We houden gewoon van elkaar.” Vervolgens kijkt ze glimlachend naar de camera en voegt eraan toe: “Dat is alles wat ik daarover kan zeggen.”

Dit meen je niet.. Emma Watson wilde eigenlijk stoppen met de Harry Potter-films om déze verdrietige reden