Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

EOTB-Sem gaat voor een tweede neuscorrectie en dit is de reden

Afgelopen juli was een slechte maand voor Sem de Coninck, beter bekend uit Ex On the Beach. Zij en vriend Jason waren betrokken bij een auto-ongeluk waar ze toen heel erg van moesten herstellen. Sem gaat nu voor een neuscorrectie, een tweede. En die heeft te maken met dat ongeluk.

Neuscorrectie voor Sem De Coninck

De eerste nosejob was puur esthetisch, de tweede heeft een hele andere reden: “Deze neuscorrectie is om medische redenen. Als ik dit niet liet doen, zouden er met de jaren complicaties ontstaan. Vandaar dat ik een tweede neuscorrectie heb laten doen. Niet omdat ik mijn neus niet mooi vond hiervoor, maar omdat door het auto-ongeluk de airbag op mijn neus geknald is. Mijn neus was destijds nog niet volledig hersteld van de eerste neuscorrectie, waardoor het kraakbeen in mijn neus is gaan breken en splinten. Dit moest opgelost worden, vandaar deze tweede correctie.” Aha, dat klinkt duidelijk én rete pijnlijk.

Laten we hopen dat ‘t zo helemaal opgelost is, maar eerst natuurlijk maar even herstellen!

Deze foto plaatste de realityster vorig jaar, na haar ongeluk. Ze wilde laten weten dat haar leven niet alleen maar leuk was, en die boodschap is duidelijk. “Helaas horen ook de minder leuke foto’s erbij,” begint ze haar verhaal. “Zoals vele weten hebben Jason en ik een heftig auto ongeluk gehad. Het enige wat ik even wil zeggen en belangrijk vind om te zeggen is dat je van elk moment moet genieten. Je weet nooit wanneer je laatste is. Voor ons is dit een reality check geweest. Jason en ik hebben absurd veel geluk gehad, dit had namelijk heel anders af kunnen lopen. We zijn oke en herstellen is nu het belangrijkst,” liet Sem afgelopen juli weten.

Daarom altijd uitkijken op de weg, want ongeluk zit in een klein hoekje.

Gevaar op de weg! Deze EOTB-ster is te zien in De Slechtste Chauffeur Van Nederland