Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Famke Louise en Denzel Slager nemen moeilijke beslissing: ‘Ik voel me gewoon niet veilig’

In de realityserie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ volgen we het nieuwe avontuur van de inmiddels kersverse ouders. Ze zijn recentelijk nog verhuisd, maar ze hebben nu besloten om al hun spullen weer in te pakken en op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Dit heeft helaas niet zo’n leuke reden: het koppel wordt namelijk lastiggevallen.

Dit onthullen ze in de nieuwste aflevering van de realityserie.

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin

In de vorige aflevering van de realityshow konden we zien hoe Famke Louise en Denzel zelfs hun huis uitvluchten naar een hotel, omdat ze lastig werden gevallen. “Mensen gooien vuurwerk, schoppen tegen de deur aan op een bepaalde manier”, vertelt Denzel erover. “Ik voel me gewoon niet veilig en op een gegeven moment staat Denzel ook niet meer voor zichzelf in. Om ons beiden te beschermen hebben we ervoor gekozen om in een hotel te slapen,” vulde Famke Louise aan.

In de nieuwe aflevering gaat het koppel naar Dubai voor een zakenreis. Hier zien we hoe ze de huidige situatie samen bespreken. Al snel zijn ze het erover eens: ze moeten opzoek naar een veilige thuishaven. “We gaan het leuk maken, maar we gaan er niet blijven. (…) Dit geeft ons toch wel de push om écht een kavel te gaan zoeken om er op te laten bouwen. En dat is wat we echt moeten gaan doen.”

Dit gebeurde allemaal tijdens de periode dat Famke op het punt stond om te bevallen van hun zoontje. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat op het moment dat er iets speciaals zit aan te komen in m’n leven, dat er altijd wel iets moet zijn dat het verpest. Maar je wil wel gewoon je eerste baby krijgen in een huis waar jezelf helemaal tevreden mee bent.”

Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van een zoontje

Ondertussen zijn Famke Louise en Denzel ouders geworden van een zoontje. Er waren eerder die week al geruchten dat Famke Louise bevallen zou zijn van haar zoontje, omdat zij en Denzel niet actief waren op social media. Op 13 januari maakten Famke en Denzel via Instagram bekend dat ze ouders waren geworden van hun zoontje. En de Franse naam waar ze het over hadden? Dat is geworden: Nówie Storm Slager. Een nieuw begin voor Famke Louise en Denzel Slager.

De aflevering over de bevalling zal waarschijnlijk binnenkort te zien zijn in de realityserie van het koppel.

Famke Louise doet boekje open over trouwplannen met Denzel