Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 10 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze films en series moet je zien als je fan bent van Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey was een erg populaire boekenreeks. Ondertussen zijn de boeken als films te bekijken en zijn ze regelmatig op tv te zien. Ben je op zoek naar films zoals Fifty Shades of Grey? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Tijd voor een filmavondje?

Films die je gezien moet hebben als je fan bent van Fifty Shades of Grey

Heb je zin in een spannend filmavondje? Dan hebben wij films en series op een rijtje gezet die je gezien moet hebben als je fan bent van de Fifty Shades of Grey filmreeks:

Sex/Life

Sex/Life werd deze zomer volop gebing-watched. De populaire serie is gebaseerd op 44 Chapters About 4 Men, een roman geschreven door BB Easton. In Sex/Life volgen we het leven van Billie Connelly, gespeeld door Sarah Shahi. Billie is getrouwd met een lieve, knappe en succesvolle man. Samen heeft het koppel twee kinderen en wonen ze in een geweldig huis. Ondanks alles mist Billie iets in haar leven. Iets wat ze bij haar ex Brad, gespeeld door Adam Demos, wel kon vinden. Billie schrijft al haar seksdromen op in een dagboek, die haar man uiteindelijk vindt.

After

De Fifty Shades of Grey boekenreeks zijn niet de enige boeken met groot succes. Ook de boeken van Anna Todd zijn erg populaire en in 2019 verscheen de eerste film. Wanneer Tessa naar de universiteit gaat, ontmoet ze Harden, een ‘bad boy’, en valt ze als een blok voor hem. En hij ook voor haar. De eerste film was een groot succes en al snel kwam After We Collided en After We Fell (nu te zien in de bioscoop). In het eerste deel van After zijn de seksscènes misschien nog wat braafjes, maar in deel 2 en 3 vlogen de seksscènes je om de oren.

Newness

De hoofdpersonages Martin en Gabby leren elkaar kennen op een online dating app. Wanneer ze een match zijn, besluiten ze met elkaar af te spreken. Ze verwijderen hun dating app accounts, maar komen er al snel achter dat ze niet gemaakt zijn voor een ‘normale’ relatie. Ze willen ook nog andere mensen kunnen zien en besluiten voor een open relatie te gaan. Daarnaast verzinnen ze ook andere dingen om hun relatie spannend te houden. Maar dat gaat niet altijd goed…

Dark Desire

Dark Desire is een Mexicaanse serie en is te zien op Netflix. De serie gaat over Alma Solares die een weekend op bezoek gaat bij haar vriendin en daar de knappe Dario Guerra ontmoet. Thuis zit haar familie op haar te wachten. Maar ze krijgt Dario maar niet uit haar hoofd, ze raakt langzaam zelf geobsedeerd door hem. Hierdoor komen er veel geheimen naar boven.

Addicted

Zakenvrouw Zoe haar leven lijkt perfect, maar wanneer ze kunstenaar Quinton Canosa ontmoet gebeuren er allerlei dingen. Meerdere affaires en een seksverslaving, lijkt haar gezin uit elkaar te halen.

Toy Boy

Na zeven jaar komt de Spaanse stripper Hugo vrij om een nieuw proces af te wachten. Hij is beschuldigd van moord op de man van zijn minnares, maar wil nu dat hij op vrije voet is, zijn onschuld bewijzen. Samen met zijn advocate Triana, waar hij uiteindelijk gevoelens voor krijgt, gaat hij proberen zijn onschuld te bewijzen. Het is naast de stripscènes, seksfeestjes en seksscènes, is het ook een erg spannende serie.

365 Days

De Jonge Siciliaanse maffiabaas Massimo Torricelli komt aan het hoofd van de familie wanneer zijn vader wordt geliquideerd. Massimo ontmoet op het Italiaanse eiland Laura, de vrouw waar hij altijd over gedroomd heeft. Hij laat haar kidnappen en geeft haar 365 dagen om van hem te gaan houden.

Wow! Deze ‘Netflix hack’ ontgrendelt honderden geheime categorieën