Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 26 okt 2021
Leestijd: 4 minuten

Welke films draaien er nu in de bioscoop? De beste keuzes op een rij

Er staan weer heel wat films die dit jaar nog uitkomen, maar ook deze maand zijn er al veel goede films in de bioscoop te zien. Van de langverwachte James Bond-film tot het verhaal van Prinses Diana. Wij hebben de films die je echt gezien moet hebben op een rijtje gezet.

Deze films zijn zeker het wachten waard!

No Time To Die

Deze film was zeker het wachten waard, na vaak uitgesteld te zijn vanwege Corona, speelt No Time To Die eindelijk in de bioscoop. No Time To Die is de laatste film waarin Daniel Craig zijn rol als James Bond speelt. In deze film zien we een James Bond die een rustig leventje leidt in Jamaica. Maar dit leventje is al snel voorbij, wanneer een oude vriend van de CIA, Felix Leiter, om zijn hulp vraagt. Hij vindt hier een schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie. Hoe gaat dit aflopen?

No Time To Die is nu te zien in de bioscoop!

Venom: Let There Be Carnage

Na het eerste deel probeert Eddie Brock zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl Venom zijn rol als beschermer wil blijven spelen. Een sadistische moordenaar, genaamd Carnage, heeft het op Eddie gemunt. Hierdoor is een confrontatie onvermijdelijk.

Venom: Let There Be Carnage is nu te zien in de bioscoop!

Dune

De erfgenaam van het Huis Artreides, Paul Atreides, gaat samen met zijn familie de planeet Caladan verlaten om naar Arrakis te reizen. Arrakis is een woestijnplaneet, ook wel bekend als ‘Dune’. Deze planeet is rijk aan melange, ook wel ‘the spice’ genoemd. ‘The spice’ heeft levensverlengende en geestverruimende krachten, maar kan soms ook dodelijk zijn. Het wordt dan ook gezien als het waardevolste goed in het hele universum.

Dune is nu te zien in de bioscoop!

Eternals

Eternals is de nieuwste film van de Marvelreeks. De film volgt een onsterfelijk buitenaardse stam, gecreëerd door de Celestials. Deze stam leeft in het geheim, voor al meer dan 7000 jaar. Maar na een onverwachte tragedie worden ze gedwongen om uit hun schaduw te treden en zich te herenigen met de mensheid. Dit doen ze om de mensen te beschermen van hun tegenhangers, genaamd de Deviants.

Eternals is vanaf 3 november te zien in de bioscoop!

The French Dispatch

Een groep journalisten is werkzaam voor ‘The French Dispatch’, het Amerikaanse dagblad. Als de hoofdredacteur kom te overlijden, gedenken de journalisten hem door drie verhalen te publiceren. Het eerste verhaal gaat over een kunstenaar die voor het plegen van twee moorden levenslang krijgt. Het tweede verhaal gaat over studentenrellen en het derde en laatste verhaal over een ontvoering die goed afloopt, door de hulp van een chef-kok. In de film worden deze verhalen in beeld gebracht.

En nog een leuke verrassing, Timothée Chalamet is te zien in deze film.

The French Dispatch is nu te zien in de bioscoop!

Halloween Kills

Halloween Kills is het vervolg op Halloween uit 2018. Dit vervolg volgt Laurie Stode op de avond dat ze voorgoed afgerekend lijkt te hebben met Michael Myers. Brandweervoertuigen staan klaar om het brandende huis te blussen, maar een wederopstanding van Michael is hiermee niet uitgesloten.

Halloween Kills is nu te zien in de bioscoop!

The Last Duel

Het is Frankrijk in de veertiende eeuw. Als een ridder, genaamd Jean de Carrouges, terugkeert van een militaire expeditie, krijgt hij te horen dat zijn vrouw verkracht is. De dader? De schildknaap en oude vriend van de ridder, maar hij zegt dat hij onschuldig is. Hierdoor voeren de twee een duel om de waarheid: het Carrouges-Legris duel.

The Last Duel is nu te zien in de bioscoop!

Eiffel

In 1889 wordt de wereldtentoonstelling gehouden in Parijs, ingenieur Gustave Eiffel is hier volop mee bezig. Hij gaat, na een succesvolle samenwerking met Frédéric Auguste Barholdi voor het vrijheidsbeeld, op zoek naar inspiratie voor een monument in Frankrijk. Ondertussen komt hij een mysterieuze vrouw uit zijn verleden tegen, genaamd Adrienne (gespeeld door Emma Mackey, bekend van Sex Education).

Eiffel is vanaf 28 oktober te zien in de bioscoop!

Last Night in Soho

Last Night in Soho wordt de beste horrorfilm in 2021 genoemd, het is dan ook zeker de moeite waard om er heen te gaan. De film volgt een meisje die gepassioneerd is in mode, die op mysterieuze wijze in de jaren ’60 terecht kan komen. Hier ontmoet ze haar idool, maar Londen uit die tijd, is niet zoals ze dacht.

Last Night in Soho is vanaf 4 november te zien in de bioscoop!

Spencer

Het is december 1991; het huwelijk van Prins Charles en Prinses Diana wordt er met de jaren niet beter op. Maar ondanks de geruchten over affaires en een scheiding, vinden er rondom het Sandringham House kerstfestiviteiten plaats. Het is een tijd waarin gejaagd, geschoten, gegeten en gedronken wordt. Maar dit jaar gaan dingen anders verlopen.

Spencer is 11 november te zien in de bioscoop.

Welke film ga jij zeker kijken?

Dit zijn de 25 beste horrorfilms om je in de Halloween-spirit te krijgen