Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Ein-de-lijk! Dit is wanneer de Gossip Girl reboot te zien is

We wachten er al een hele tijd op, en door de coronacrisis werd het continu uitgesteld, maar nu is het eindelijk zover. We weten wanneer de Gossip Girl reboot te zien gaat zijn! We weten niet van jou, maar wij hebben er zin in.

Xoxo Gossip girl: de 2021 versie.

Dit is wanneer de Gossip Girl reboot te zien is

Wie wilde er vroeger nu niet het leven van Serena of Blair? Of hun eigen Chuck of Nate? Gossip Girl was dé show van onze jeugd, en hoewel de reboot het origineel nooit kan vervangen, zijn wij er toch héél benieuwd naar.

Eerder schreven we al over de cast en opnames van de Gossip Girl reboot, maar nu is dan ook echt bekend wanneer de serie te zien gaat zijn. En dat is sneller dan je denkt, namelijk in juli al!

Dit maakte HBO Max, de streamingdienst waarop de serie te zien zal zijn, deze week bekend. Het hele eerste seizoen zal in één keer online komen, bingen dus! Er is wel een nadeel, de streamingdienst is in Nederland op het moment nog niet beschikbaar. Wanneer deze wel naar Nederland komt, is nog niet bekend.

8 jaar later

De Gossip Girl reboot speelt zich 8 jaar na het originele verhaal af, en laat zien wat er in het afgelopen decennium allemaal is veranderd voor tieners in New York. En er is goed nieuws, want Kristen Bell keert terug als de bekende vertelstem van de serie!

Een groot, belangrijk ding in de reboot is ook meer diversiteit. De makers vonden het belangrijk dat niet alle hoofdrollen, net als in de originele serie, door witte mensen gespeeld worden. Ook zal er meer queer-content in de serie zitten. Een hele vooruitgang dus!

We weten niet van jou, maar wij gaan zeker kijken zodra het kan. 😉

Lees ook: De opnames van de Gossip Girl-reboot zijn begonnen en dit wil je weten