Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Knuffelen met Harry Styles: de popartiest krijgt een eigen wassen beeld

Velen van ons zullen de 29-jarige Harry Styles nooit in het echt ontmoeten.. tjsa, wat moet je dan? Vanaf 17 juli kan je dan gewoon naar Madame Tussauds, daar krijgt hij namelijk een wassen beeld. Hij praat dan wel niet terug, maar je kunt ‘m dan toch even in het echt bewonderen. In Amsterdam, maar ook in andere steden over heel de wereld krijgt de zanger een beeld.

Het werd tijd!

Harry Styles krijgt zeven wassen beelden

Harry krijgt niet één, maar zeven beelden. Het is lang geleden dat een bekend persoon zo’n grote batch aan beelden kreeg. De laatste was Lady Gaga, maar dat is inmiddels al twaalf jaar geleden. Ook in Hollywood, New York, Londen, Berlijn, Singapore en Sydney krijgt de Britse popster beelden, dus hij is over heel de wereld te bewonderen.

We zijn wel heel erg benieuwd wat de modebewuste Styles aankrijgt, maar ‘t zal vast één van zijn eerder gedragen pakken zijn en elk ‘figuur’ krijgt natuurlijk een andere outfit aan. Alles is natuurlijk helemaal op de milimeter hetzelfde, dus het beeld zal alles gewoon kunnen dragen zoals Harry dat kan. En of je straks in de rij moet staan om een beetje van het wassen beeld op te vangen.. de kans is groot. Maar.. je kunt het wel op zeven plekken proberen. Moet goedkomen dus!

In het echie

Soms zie je ‘m wel, zoals tijdens zijn shows bijvoorbeeld. Hij was vorig jaar én dit jaar in Amsterdam en liep tijdens zijn vrije uurtjes gewoon door onze hoofdstad. Tijdens zijn concerten staat er hordes toegewijde fans, die we waarschijnlijk straks ook in Madame Tussauds zullen spotten. Tijdens zijn shows gebeurt er een hele hoop, zo schreeuwen fans bijvoorbeeld ‘Leave America’, uit het nummer ‘As It Was’ bijzonder hard mee. Dat heeft een bijzondere reden..

Selling Sunset seizoen 6 verkoopt het huis van Harry Styles – dit liet hij achter voor de volgende koper